+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından

Benim çocuklarım gece geç yatan bıcırlardan:D ama bakıyorum onların sağlığı için ve benim akıl sağlığım için :D erken uyuma şart bende onları alıp daha erken uyutmaya çalışıyorum bakıyorum çok erken uyuttugumda 1saat sonra kalkıp daha sabaha kadar uyanıklar bende saat 10da uyutma başladım ama bu süre zarfında yine gece 1 2 uyanıp ağlıyorlar sebebi niye acaba.Gec yattığı zaman ise asla böyle bir sorun yok 

5 Cevaplar

0 oy
(14,539 puan) tarafından

Allah bağışlasın kaç aylık? 

18 olacak benim kız da küçükken 7 de uyurdu 7 de kalkardı o 7 şimdi oldu 12 :)

Bizde geç yatıyoruz hem 11 den sonra uyanır dokunmadım şimdilik 

(526 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cümleten amin:) biri 4 diğeri 2 yaşında biz çok geç yatıp geç kalkıyoruz ama ben gece kpss çalışıyorum diye düzen kurmak zorundayım yoksa benim için problem değildi
(14,539 puan) tarafından
Ayni düzendeyiz ☺️
Eşim iki civarında kapatıp geliyor 4.5 e kadar takılırız her gün. Kız da sanırım kendini ona göre ayarladı. 34 hafta bitiyor doğuma az kaldı artık bebiş gelince belki mudale ederim, gündüz geç kalktığı için işime geliyor açıkçası
Allah bağışlasın
(526 puan) tarafından
Bişey diyim bebiş gelince müdahale edemiyorsun o da size uyuyor hep beraber geç yatıp geç kalkan aile bireylerine donusuyorsunuz hahahaha hayırlısıyla kucağına al inşallah
(526 puan) tarafından
Bu arada ev işlerini sen nasıl baş edebiliyorsun ben sabah 14.00 de zor yapıyorum jsjsjsj gece bizim için var resmen  bütün herşeyi gece yapıyorum etrafta Allah'tan ev yok ha valla binada olsam kesin kovulurdum jsjsjsjs gece elektrik süpürgesi çöp atma halı sirkeleme makineleri doldur boşalt gündüz de gece oluyor bize :D
(14,539 puan) tarafından
Daha iyi olur valla ağzın bal yesın ☺️
İstesem de yatamıyorum erken uzun yıllardır alişkanlik olmuş
Bizim ev müstakil komşu uzakta o yüzden gece açıyorum makine
Ev işleri bi şekilde oluyor hemen hemen her gün dişarı çikarım kız la kaynanamlarda takılırım 9.10 gibi gelirim eve
Harekat halında kalmaya çalışıyorum doğum kolay olsun diye :p
(526 puan) tarafından
Ayy kıyamam bı avazda gelsin inşallah bak ben çok korkuyordum bebek geldi düzen gitti diye ama şimdi çocuklarım gece ben götürsem sabaha kadar uyanık valla ciddiyim haa sabaha kadar gözleri tas mübarek jsjsjs sabahda öğlene kadar uyuruz benim için problem yoktu ama baktım kpss yaklaşıyor düzen kurdum sağolsun eşim alır bakarda onuda çok darlamak istemiyorum sabahtan akşama kadar işte gelince de çocukları yanına bırakıp yan odaya geçiyorum daha erken uyuyunca sürekli"anneeeee suyu,anneeee çiş"jajajaja uyaniyorlar dedim Allah'ım bu neee eskisinden daha berbat oldum :D
(14,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️♥️
Çok iyi anlıyorum bazen babbannesinden dönerken uyuya kalıyor araba mayiştırıyor ya 9.10 gibi bi saat fln uyuyup kalkınca bir daha 4 u görür
O yüzden uyutmuyorum o saatlerde geç yatsın sorun yok dediğin gibi

İnşallah kısa zamanda yeni düzenleri oturur sanada sınavda başarılar gerçi sızın eğitim sisteminden gram anlamam :p
(526 puan) tarafından
Ayy o arabada uyutma yokmu sen evde uyumayan bebe arabada yat eve geliyoruz hani yavaşça alıyorum "anne uyandım" ayy demiyor mu artık sinirden gülüyorum orda evladım sen niye arabada uyudun o zmn

Çok teşekkür ederim canım eğitim sistemi çok zor olmuş herkes birbine rakip hayırlısı olsun herşeyin bakalım bana uyan düzeni elbet bulurum ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından

2 yasindaki kizimi bir turlu duzene koyamadim sabah gec kalksa gundiz uyutmuyorum gece 12 de yatiriyorum anam 3 te bi kalkiyor pir kalkiyor sanki sabah olmus enerjik 

Sabah erken kaldiriyorum ogle uykusu yaptiriyorum bu seferde gece yine 2 yada 3 
Suan oglum 6 yssinda uyuyor kizim hala evin icinde gidip geliyor evi kurcaliyor sinir oluruyorum ama ne yapayim
(526 puan) tarafından
Lambaları kapat karanlık yap odayı çok işe yarıyor gece lambası açıkken fark ettim ki sürekli uyanıyor uyumuyrlar ama lamba kapalı biraz daha ise yarıyor
0 oy
(113 puan) tarafından
Uyku düzenini ayarlamak alıştırmak çok zor. Benimksiide brnle yatar benle kalkardı. İşime gelirdi. Uyumayı sevdiğim için ama artık. Erkene alıyorum yavaş yavaş saatleri. 1 2 de uyurken 11,en geç 11 buçuk uyutuyorum. Gece illa kalkıyor mesela yarım saat oluyor kalktı hemen uykusunu bölmeden emzirdim uyuttum. Böyle böyle devam ediyoruz uyku eğitimine. Lambaları, tvyi söndürürüm çoğunlukla kendisi yastık ister ee ee der yerde döne döne uyur. 
(526 puan) tarafından
Benimde işime geliyordu ama sınavlarım için erken uyutmak zorundayım ve sağlıkları için erken uyutmak istiyorum.Aynen dediğin gibi lambalari kapatınca çok iyi oluyor
Rabbim bağışlasın hepsini:)
(113 puan) tarafından
Ah başarılar bende şubatta kayıt olcam açık öğretim dışardan bitiricem kayıtları kaçırdım. Ananem dedi banada lanbaları tvyi kapat bak nasıl uyuyor diye  :)) Aminn Allahım acılarını göstermesin
(526 puan) tarafından
İlk kayıtlar bitti diye biliyorum teşekkür ederim bu arada.Anacagin çok doğru söylemiş lamba çok işe yarıyor ❤️
(113 puan) tarafından
Evet bitti şubatta var diğer kayıtlar onu beklicem. :))
(526 puan) tarafından
Hakkında hayırlısi olsun inşallah ❤️
0 oy
(165 puan) tarafından
Böyle devam et canım. Bir iki uyanıp ağlar düzelir inşallah. Benim de kızım 2 yaşında 10 gibi uyur, 8' de uyanır öğlen 2 saat uyku yapar. Son bir haftadır düzeni bozulmuştu gece 11 lere kadar uyanıktı. Şükür düzelttim. 9'da yatağa girip kitap okudum 10'a kadar ancak Uyudu.
(526 puan) tarafından
Sabah erken kalkmak seni rahatsız etmiyor mu ben biraz uykuya düşkünüm diye çok erken kalkarsa yapamıyorum
(165 puan) tarafından
Çalıştığım için uyandırmış olması işime geliyor sıkıntı olmuyor.
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Canım eğer öyle alıştırdıysan en baştan öyle gider benim kızım 3 yaşında hep 8 de yatırdım bebeklikten beri şimdi ise 8.bucukta yatar küçük kızım 7 aylık oda 7. Buçukta yatıyor büyükdükçe 8e çekicem inşallah 
(526 puan) tarafından
Daha küçükler düzelir diye düşünüyorum ama dediğin gibi öyle alışmışlar diye çok zor oluyor tek temennim düzene koymak .Çok erkende uyusun istemiyorum ama saat 10 bizim için iyidir
(12,067 puan) tarafından
10 iyi mi benimkiler 10da yatsa kafayı tırlatırım heralde :d
(526 puan) tarafından
Bacım biz 1 2 de en erken uyudugumuz için bize 10 idael erken geliyor hatta

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 202 göst.
+2 oy
28 cevap 625 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.