Bugün sabah okula gittim öğretmenle birbirimize girdik resmen fiziksel olarak bişey olmadı ama okulda bağırmalar falan oldu o sinirle çıktım okuldan polisi aradım geldi tutanak tutuldu çocukların çoğunun yüzü daha kırmızı ve şiş darp raporu alındı hepsi için öğretmen ifade için karakola götürüldü müdür bey olmuş bir hata buyutmeyelim diyor sizin çocuğunuz değil tabi dedim bu kadar rahatsıniz o öğretmen çocuklar için cok cabaliyormus beyefendi karşılık göremeyince sinirleniyormus olay büyüdü okulda baya veliler grupta yazmışlar bu kadar büyütmeye gerek yoktu bir daha tekrarlanmazdi falan filan diye o kadar sinirlendim ki onlarda ayri bir dert polis gelmese o cocuklara alinmayacakti darp raporu 15 tane darp raporu alındı diğer cocuklar soğuk kompres yapmışlar geçmiş izi ama onalrinda ifadelerine basvuruldu öğretmenin girdiği diğer sınıflardanda ifade alinacak onlar için veli izni gerekiyormuş bizim sınıfın velileri polis falan gelince geldiler okula onların izni alındı bakalim sonu ne olacak