0 oy
1,414 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
Bugün sabah okula gittim öğretmenle birbirimize girdik resmen fiziksel olarak bişey olmadı ama okulda bağırmalar falan oldu o sinirle çıktım okuldan polisi aradım geldi tutanak tutuldu çocukların çoğunun yüzü daha kırmızı ve şiş darp raporu alındı hepsi için öğretmen ifade için karakola götürüldü müdür bey olmuş bir hata buyutmeyelim diyor sizin çocuğunuz değil tabi dedim bu kadar rahatsıniz o öğretmen çocuklar için cok cabaliyormus beyefendi karşılık göremeyince sinirleniyormus olay büyüdü okulda baya veliler grupta yazmışlar bu kadar büyütmeye gerek yoktu bir daha tekrarlanmazdi falan filan diye o kadar sinirlendim ki onlarda ayri bir dert polis gelmese o cocuklara alinmayacakti darp raporu 15 tane darp raporu alındı diğer cocuklar soğuk kompres yapmışlar geçmiş izi ama onalrinda ifadelerine basvuruldu öğretmenin girdiği diğer sınıflardanda ifade alinacak onlar için veli izni gerekiyormuş bizim sınıfın velileri polis falan gelince geldiler okula onların izni alındı bakalim sonu ne olacak 

34 Cevaplar

0 oy
(6,707 puan) tarafından
Benim çocuğuma bir öğretmen deil biri vuracak o eli kırar g. Sokarım. Binbir emekle büyütüyorum ömrümü evlatlarima veriyorum elin adamı çocuğumu vursun. Asla asla taviz vermem sonuna kdr takip ederdim bm
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyisini yapmıssın canım eğitim dayakla diretilmez o öğretmen denilen müsvedde öğrentmen olmuş ama insan olamamış keza benim oğluma böyle bir şey yapılsa senin tepkini verirdim helal olsun canım sana 
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Ne olursa olsjn öğretmenin dövmeye hakkı yok haklısınız 
0 oy
tarafından
Keşke zamanında bizim alielerimizde böyle yapsalardi benim ilk okul öğretmenim dünya kadar ödev verirdi abartmadan söylüyorum cuma okul çıkışı onlugumu cikarmadan ödevin başına bi otururdum cumrtesi ful kitap başında geçerdi pazar günü bu vakitler ancak biterdi hafta içleri asla boş vakit yok bende ödevimi unuturdum yapmadigimdan değil gerçekten unuturdum ya kitabımı unuturdum ya defterimi unuturdum öğretmenim kontrol ederdi herkesi eksiği olanları tahtaya çıkarırdı sıra dayağı çekerdi hepimize birer tokat yüzüm kizarirdi bi de eve gidip öğretmen beni dövdü dersem cahillik işte ailemde de sende niye unutuyon döver tabi derdi geri kafalık tamamen bi de onlar kızacak diye soyleymezdim bile öğretmenim beni dövdü diye düşün şimdi anamda akillanmis babamda kardeşimi ezdirmiyolar 
0 oy
(822 puan) tarafından
 İyi yapmışınız güya adı öğretmen .
0 oy
tarafından
İyi olmuş pislik öğretmen inşallah hakettigi cezayı alir
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Bazı öğretmenler hakketten dayağı hak ediyor geçen gün gördüm kitap ile dövmüş çocuğu mos mordu yüzü böyle olamamali öğretmenlik ya 

0 oy
(2,670 puan) tarafından
Ay çocuk sevmeyen katlanamayan yapmasın şu mesleği ya yazik günah biz saçının teline kıyamayalım öğretmen diye rahatça dövsün oh ne ala 
0 oy
(68 puan) tarafından
Çocuga kitapla vuran ogretmenmi bu , hocam dedikçe daha çok vuracağım diyen şahıs mi?
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Valla tebrik ediyorum seni en iyisini yapmışsın 
0 oy
tarafından
Dayağa karşı oluruz evet ama bunu bizde yaşadık bir öğretmen köy çocukları hepsi babam servis şoförü içlerinde kardeşim var ve beden eğitimi öğretmeni aşırı ırkçı bizimkilerin yüzüne vururdu bunu da beden dersine dakikalarca kosturmus beğenmemiş nar ağacı sopasını bilir misin bilmiyorum çok kötü acıtır onunla bütün çocukları dövmüş hepsinin eli kan içinde çok kötüydü babam zaten delidir şok olmuş o sinirle kardeşimi almış okula gitmiş direkt dalmış öğretmenler odasına fırça sapıyla girişmiş dövmüş falan adamı sonra adam köy koruculariyla köyden çıkarılmış ve ertesi gün adam okula gelmedi çocuklara bir kutu kek bir kutu meyve suyu göndermişti hatasını anlamış hepsinden özür dilemişti evet babamın yaptığı yanlıştı ama bazen karakol şu bu bile işe yaramıyor baksana veliler bile kabullenmiş ki böyle şeyler kabul edilmez ya vala az bile yapmışsın 
0 oy
(7,254 puan) tarafından
Helal olsun bacım çoğu hemsincim korkudan sesini çıkarmazdı çok iyi yapmışsın inşallah hak ettiğini görsün öğretmen bozuntusu
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Az bile yapmışsın hangi hakla vurabilir o büyütmeye gerek yoktu diyen veliler şaka mı? Ben okulu başına yıkardım onun 
0 oy
(1,228 puan) tarafından
Bunu sabah programlarina Hakan Ural vs gönderin bakin bakalım o öğretmen iflah oluyor mu

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,033 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mirac07 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 630 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 545 göst.