0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (803 puan) tarafından
Kızlar 30 aylık oğlum var ben çalışyorum annem bakıyor ben gelişimi için kreşe vermek istedim konuştum 2 gün gittik tabi ilk gün son dakika ağladı ikinci günü ise girer girmez ağladı bugün de gitmek istemedi ağlıyor direniyor zaten bağışıklığı düşük hemen grip olmuş az önce aradılar bende bu şekilde anlattım pazartesi günü tam gün olarak alacağız dediler ben zaten getirme tarafındaym ama ağlıyor direniyor bu şekilde olursa getirmem bilgin olsnz dedm sizce ayıp felan olmuşmudur. Bu dene sureysiydi 30 dk 1 saat aralikliyri ama tüm günde ağlar zaten 

2 Cevaplar

0 oy
(53,736 puan) tarafından
kizimin sinifinda vardi sürekli ağlayan alıştı gercekten sabir isi hos bizimki anaokulu ama ikimuc hafta cok direndi alisti.
(803 puan) tarafından
Ya ben çok ağlaması tarafında şey yapmiyrm direniyorum ama eşim ve annem kıs geliyor zor olur hastalanır diyorlar
(53,736 puan) tarafından
annen bakiyosa birak baksın kiz ne guzel
(803 puan) tarafından
Evet annem bakıyor ben gelişimi için gitsin istedim şimdide eşim yazın gitsin diyor. Ayıp oldumu acaba kreşe diye şey yaptm
(53,736 puan) tarafından
aman ne ayip olacak para falan ödemedin demi evdede cok ağlıyor de gonderme inan zor oluyo 5 yaşında dün cok yağmur yagiyordu zor gittik bunun karı kışı var bosver annen bakiyosa baksin kadin ne güzel
(803 puan) tarafından
Yok canm ilk 1 hafta deneme dedik alismazsa misafirimiz olur dedi sizin çocuk.kac yaşında
(53,736 puan) tarafından
5 yasinda kizim
(803 puan) tarafından
Maşallah Rabbim bağışlasın bizimki daha 2.5 annem göndermek istemiyor eşimde başta evet dedi sonra hayr diyor
-Reklam-
0 oy
(363 puan) tarafından
Benim oğlumda 31 aylık ben çalışıyorum annen bakıyor. Kreşe seneye vereceğim henüz küçük.. Hafta sonları oyun grupları atölyeler oralara götüreceğim. Bence fazla zorlamayın belki kendini güvende hissetmiyordur. 
(803 puan) tarafından
Öyle yapıyorm cNm şimdi gidip konuştum 2 gün gitti şimdi gitmiyir ya ayıp olmuşmudur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 454 göst.
0 oy
21 cevap 746 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
24 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,730 soru

24,020,203 cevap

328,189 kullanıcı

...