0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (749 puan) tarafından
Kızlar gebeyim 30 haftalık aferdersiniz misket gibi birşeyler oluşmuş bir tarafı sarkmış çok korkunç gözüküyor psikolojim bozuldu doktora gidiyorum devlet Hastanesi'ne biri varis diyor biri ödem şişlikler oluşmuş özel bölgemde kimi misket gibi ama sert değil ağrı yapıyor yururken başına gelen varmi

1 cevap

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Varistir canım o doğumdan sonra geciyor
(749 puan) tarafından
Ama morluk yok cnm misket misket şişlikler var
(7,470 puan) tarafından
Allah Allah ağda filan yaptıysan ondan olabilir mi hamileyken deri hassaslasiyor
(749 puan) tarafından
Yok cnm bu çok farklı birşey varis olsa morarma oluyor Muş öyle birşey değil bu bazen iniyor bazense baya şişiyor üstüne kadar hatta sarkma olmuş içinde küçük küçük bezeler var ama yumuşak şişiyor onlarda
(290 puan) tarafından
benmde afedersin  bir dudak da şişlik var önce küçüktü ama karnım büyüdükçe şişlik büyüdü ağrımaya başladı hayırlısıyla Perşembe sezeryan olcm o zaman solerm umrm alirlr
(749 puan) tarafından
Benimde öyle cnm baya sarkmış ama benim daha var doğuma bakalım 30 haftalık birşey olmassa
(290 puan) tarafından
oğlumda vardı küçük tü dogumdan sonra enjektörle bosaltalm dedi doktor korktm birkmdm doğum yaptıktan sonra vardı ama saun gibi büyük değildi bunda karnm büyüdükçe agirlastikca hem yuruyemiyorum bazen yatakta bazen donemiym ağrıyor bide şişlik büyümüş bakalm kontrolde doktora solemwdn mi cnm
(749 puan) tarafından
Söyledim biri varis dedi birisi ödem dedi aynı şekilde enjektorle bosalticaz dedi büyümesini takip edince dedi şimdi başka bir doktora gidicem bu sefer
(290 puan) tarafından
ne zaman gidcen Cnm senin hamileliktemi oldu
(749 puan) tarafından
Evet hamilelikte oldu önce acıma oluyordu sonra böyle oldu yarın gidicem
(290 puan) tarafından
haber ver olur mu cnm
(749 puan) tarafından
Olur tabi cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
16 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgidolu (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 483 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 303 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 393 göst.
6 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,471 soru

24,139,879 cevap