0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Bütün vitamin ilaci kan ilacı aliyorum busuru ilaçların var geçen bitigi halde yine yazdırdım busuru özele gidiyorum ama nedense canım çok toprak yemek istiyor kokusuna bayılıyorum hamiliyim kendimi zor tutuyorum yemek için kil falan mı aldirsam hamilik

19 Cevaplar

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Tut kendini topragi nasıl yiyecen ya kek yap biraz sert olduk kakaolu onu ye belki bastirir . Yani toprak nasıl yenirki
tarafından
Ye yine o zaman kız niye soruyorsun ki
(2,518 puan) tarafından
Ayy nasıl yesin.
(2,938 puan) tarafından
Belki akıl veren olurda hiç yemim diye ya başlarsam fena yerim öyle bı kokluyordumdi öyle bı yavaş yavaş şeker gibi dünyalar benim oluyordu
(2,518 puan) tarafından
İşte ne yapıyoruz yemiyoruz:)
(2,938 puan) tarafından
Aynen dayanmaya calisacam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne diyelim toprak ye mi kız doktora gitsene 
(2,938 puan) tarafından
Gitim kuzum değerlerine baktı ilaç iciyom demir eksikliğinde kulaniyor
0 oy
(519 puan) tarafından
Bizim komsuda toprak yerdi hamilelik boyunca yedi sagliklj bi kizi olmustu
(2,938 puan) tarafından
Bende diğer hamilikte yiyordum
0 oy
(1,734 puan) tarafından

Çok garip ilk defa duyuyom boyle sey hamileyken insan cok uyumsuz seyler aserirde toprak asermek nedir yahu:D

tarafından
Ben dün  kocasindan nefret eden biriyle konustum 4 ay kocasini görmemiş  kokusu gelse kusuyodum görmeye  tahammulum yoktu dedi bide adama gel beni al annemden demis kizkardesinede acaba benden nefret edermi  diyomus☺️
(2,938 puan) tarafından
Anlamadım bişey
(2,938 puan) tarafından
Evet toprak nedir canim ya
0 oy
(535 puan) tarafından
Benim annemde hamileyken çok yiyordu. Kardeşim de 
(2,938 puan) tarafından
Dimi ama ya vala dünyada okadar şey varken
0 oy
tarafından
Azonce kaynanamla konstk hamileyken toprak canı cekmste yems hemde bikac defa yemis bilemedim yenirmi ynmezmi 
(2,938 puan) tarafından
Uhsanin elinde bişey değil hayal ediyorsun gözün önünden geçmiyor bı yersem tutamam kendimi sürekli yiyecem
0 oy
(4,407 puan) tarafından
Yaa son aylarda bende öyle olmuştum acayip canım isterdi ama bende bir alternatif daha vardı kahveyi çok sevmememe rağmen kahveye düşmüştüm yapardım fincanın dibine kadar sıyırırdim telvesini :)
(2,938 puan) tarafından
Kahve kokusu dan tiksiniyorum
0 oy
(276 puan) tarafından
Ay aynı ben bı an o günler aklıma geldi toprak toprak kokusu ve inşaat kokusubı hafta İstanbul'da inşaat ve toprak aradık botanikcielre falan gittik ama yok istediğim toprak.degildi.memleketten eşimin teyzesi geldi o getirdi oda değildi.sonra eşim çimento getirdi onu kardim koklayıp koklayıp durdum.toprak.istegimdr geçmişti sonra bulsam.yerdim ama köyde çok yerdim
(2,938 puan) tarafından
İnsan herhangi topragida yiyemiyor temiz olucak çünkü pis toprak eşim dağları delmisti diğer hamiligimde satılan toprak kıl var alordim
(276 puan) tarafından
İstanbuldakiler kum du ya böyle köyde tarlada olurdu önceden holluk yaparlarmis o topraktan istemiştim.artik o dereceydiki pis i temizi görmüyordum valla
(2,938 puan) tarafından
Oda güzel bende görmesem saksıdaki toprağı yerdim şimdi bahcededd var kirli diye yemem ya bazıları toprak yemek çok günah olduğu söyler sanki ölü insan yiyorsun derler
(276 puan) tarafından
Hadi ya hiç duymamıştım onu
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Kan ilaçların sana yaramıyor ondan öyle oluyorsun bende bildiğin buz yiyordum ama öyle bir iki parça değil kalıp kalıp dolaptan çıkarıp yiyordum başka hastaneye sevk edildim oradaki doktorlar bu güne kadar nasıl acillik olmamışsın dedi aşırı kansızlık vardı var ilaçlar yaramıyordu sadece birtane ilaç tek yaradı oda çok yan etkisi vardı mecbur kullandım kullanmak zorunda kaldım başka seçeneğim yoktu ki kullandıktan sonra buz isteğimde bitti  sende kan ilacını değiştir daha mg olarak yüksek olanı etkili olanı versin düzelirsin şimdi toprak ye desem miidene böbreklerine yazık Allah'ım yardımcın olsun inşallah 
(2,938 puan) tarafından
Sağul canım Allah razı olsun kız ilaclarimi atsam şok olursun kaç vitamin ilaci kulaniyorum demir için ayrı kaldiyom için kan için bı gosen damlasina varana kadar
(1,716 puan) tarafından
İnanıyorum kann ilacını kullandıktan sonra 4 saat boyunca süt ve süt ürünlerini tüketme onlar emilimini etkiliyor
0 oy
tarafından
Yeme kizzz başka birsey ye gene git kanına baktir 
(2,938 puan) tarafından
Kan ekligim var ilaç kulaniyom da tık yok
tarafından
Doktora görün yeniden
0 oy
(4,950 puan) tarafından
İlk kızımda hamileyken cildiracaktim neredeyse dilime birazcık sürdüm rahatladım 
(2,938 puan) tarafından
Ay evet ya insanın elinde bişey değil
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sanırım demir eksikliğinden oluyor. İlaç kullanıyordum yine de demirim düşük çıkıyordu. Doktor günde 2 ye çıkarmıştı. Kan tahlili yapıp ilaç dozu hakkında görüşebilirsiniz doktorunuzla
(2,938 puan) tarafından
Çarşamba kontrolum var
0 oy
tarafından
Ayyy ben neler çektim canım 9 ay boyunca toprak diye öldüm kil yedim olmadı toprak yedim yine olmadı bol bol sakız çiğniyordum artık falım damla sakızı görsen varsa toprak diye ölüyordum doğum yaptım kesildi çok şükür şuan sakızdan bile nefret ediyorum 
(2,938 puan) tarafından
Ay canım bende öyleyim ya
tarafından
Falım damla sakızı çiğne canım o idare eder seni
0 oy
(345 puan) tarafından
Desti kır ye cnm su destisi anneminde canı çekmiş Dr su destini kır un haline getir sadece tadına bak demiş isteyi gitmiş o zaman yiyince
(2,938 puan) tarafından
Evet mantıklı oda temiz olmaz onu nasıl yapıyorlar
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Hamileyken koku aseriyordum rüyalarıma giriyordu sacmasapan tüm kokular benzin mazot egzoz duman sigara deterjan kum oje deli gibiydim
(2,938 puan) tarafından
Ay canım seninkide fazlaymış mazot egzozu ilk defa dudum onlara canı cekenleri duydun
(1,230 puan) tarafından
Hala ilgim var ama hamilelikte çok fenaydi
0 oy
(643 puan) tarafından

Milletin hamileliğinde değişik yemekler aserir ben hamileliğimde toprak yonca kahve aseriyordum. Evimin bahçesi vardı toprağı çok güzel görünüyordu her baktığımda öyle yiyesim geliyordu ki anlatamam :D ama toprağı kuru kahve yiyerek biraz hafifletiyordum 

(2,938 puan) tarafından
Ay evet çok güzel tadı var ya
0 oy
(899 puan) tarafından
Canın birşey çektiğinde yiyiemiyorsan avucunu yala bana derlerdi bebeğin nefsi düşmesin diye ne alakaysa bende avucumu yalardim ☺️
(2,938 puan) tarafından
Doğum lekesi oldumu peki bebekte
(899 puan) tarafından
Yok cnm doğum lekesi ne alaka
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Yine de bi kanınıza baktırın değerleriniz düşmüş olabilir 
(2,938 puan) tarafından
Evet carsabaya kontrolüm var soyliyecem
0 oy
tarafından
Bende türk kahvesine kafayı takıyorum hamilelikte telveyi bile yiyordum .
(2,938 puan) tarafından
Hiç canim ceezdi onu migdem bulanıyor kahveden

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 420 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 390 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu