0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar diyetisyenle ilgili bilgi almak istiyorum vermem gereken 10 kilo var bir türlü tam diyete giremiyorum hemen pes ediyorum diyetisyene gitmek istiyorum ama gidersem verdigi liste uymasam diye kararsızım söylediği yemeği  belki alma gücüm yetmez  giden varsa bilgi versin liste zormu 

7 Cevaplar

0 oy
(4,895 puan) tarafından
Listeye uymazsan zaten kilo verilmez ama şunu isteyebilirsin liste vermek yerine sana kalori hesaplı bir dosya çıkartsın. Örneğin 2 kaşık taze fasülye şu kalori, haşlanmış sebze 1 kase şu kalori, 100 gram tavuk şu kalori diye (hoş bunlar nettede var ama) ve sana günlük alman gereken kaloriyi söylesin. Sen haftalık listeni oluştur. Ama diyetisyene gidersen kontrol altında olmak insanı daha motive ediyor, daha çok uyarsın o şekilde. 
(191 puan) tarafından
Bende ondan gitmek istiyorum kontrol altında
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben diyetisyene gittim hamileyim verdiği liste zor bir liste değil hem doyurucu hem güzel yanı hemde kilo verdim 2 hafta oldu 2 kilo verdim yaparsın Allah'ın izniyle .

Devlet hastanesindeki.diyetisyene gittim saat kaçta uyanıyorsun neler yiyorsun ona göre yazayım.dedi rahat 15 dakika ilgilendi liste için 
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim  inşallah bende veririm
0 oy
(24 puan) tarafından
Canım daha önce ben gittim diyetisyene özelde degildi devletti ama o kadar güzel dinledi ilgilendi ben açıkça söyledim sürekli et süt vs yiyemem 2 ogun yemek yerim dedim oda ona göre gün gün beraber liste yapmıştık yani butcemi ve beni zorlamadan ayda 5kg vermiştim arkadaşım özele gidiyordu ona bir liste vermişti kiz mutfakta sürekli yemek yapma ara öğün hazırlama derdindeydi sonunda bıraktı diyeti kısaca hangi dr olursa olsun açık açık konuşun yapabilceginiz uygulaması kolay bir liste isteyin 
(191 puan) tarafından
Burdaki devlet bakmıyor özele gitmeyi düşündüm haklısın herşeyi açık açık söylemeliyim ona göre liste isterim bende sürekli et yiyemem hele şu devirde
(24 puan) tarafından
Canım benim içim sadece et vs sorun değildi mesela öğlen bir vermiş arkadaşa kofte corba salata sebze yemeği eee bide akşama bir menü aralarda Züber falan adını bile duymamıştım meğer bir tıkla pahalı arkadaşım yapamadı ama ben kolaylıkla yaptim dediğim gibi dr ile oturduk o sordu yapabileceğim biseyse evet yaparim dedim vedaları çöktü yani o an onu yiyemessem alternatif fazlaydı böyle olunca kolay motivasyon oldum şimdi hamileyim doğumdan sonra tekrar aynı doktora gideceğim inşallah
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Tam tamına uymak zorunda deilsin normalde ne yiyip içiyorsan onların yerine daha saglıklı esyalar alcaksın bulgur tavuk yogurt kefir Gbi en önemlsi motivasyon Cok şukur bn 10 kılo verdjm 10 kılo daja versem cok güzel olcak 
(191 puan) tarafından
Darısı başıma
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben aralik tan beri gidiyorum hazirana kadar 24 kg verdim simdi bebis bekledigim icin sdc mevcut kiloyu koruyoruz 

Yapabilir miyim diye baslarsan zaten yapamazsiniz kizmayin bana lutfen ama kararli olmak lazim 

Birde seceginiz diyetisyen sizi illa bunu yapacaksin yiyeceksin diye zorlamamalo sizin hayatiniza uydurmali o zaman yapmak daha kolay oluyor 
(191 puan) tarafından
Şuan kendimce 1 hafta diyeteyim ama veremiyorum yapamıyorum diye motivasyon düşüyor  aslında kararlıyım da ya vermesem diye endişe ediyorum
(657 puan) tarafından
Bu sekilde diyeyisyenin size en fazla 1 ay yardimi olur cunku ne olursa olsun yemek isteyeceginiz ama yememeniz gereken seyler olacak daha dun bir arkadasla konustuk kilo vermem lazim ama pogaca borek yemeden cok dayanamam ben dedi yani onun diyetisyene gitmesinin cok bir anlami yok once kararlı olmalisiniz
0 oy
(974 puan) tarafından
Bende özel diyetisyene gidiyorum 5 ayda 22 kilo verdim.hicte alinmayacak bütçe sarsacak şeyler istemiyor.

sabah: 1 yumarta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek

Ara:türk kahvesi

Öğlen:7 yemek kaşığı sebze veya kuur baklagil veya 4 köfte kadar et,tavuk ,balık

Ara: ya meyve yada çiğ kuru yemiş

Akşam :salata,yoğurt haslama sebze gibi hafif seyler.

Zaten her listede bunu yermisin bunu deneyelim mi diye soruyor .benmde daha vermem gereken 8 kilom var.simdiden kolay gelsin.ilk önce kararlı olmak lazım.esim bana da 2 kuuck çocukla yapamazsın dedi ama ben çok kararliydim
(191 puan) tarafından
Yaa aslında listen çok iyi şuan bir gaza geldim
0 oy
(677 puan) tarafından
Yavuz Yörükoğlu var YouTube da diyetle ilgili. Videolarını izle. Yorumlardan anlaşılır zaten ne kadar etkili biri olduğu :)
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakacam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
8 cevap 445 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,117 soru

24,039,979 cevap

329,082 kullanıcı

...