0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Bebeklrrinizin çişini nasıl yaptırıyorsunuz.  Klozete hep dışarı gidiyor . Pipiyi aşağı tutunca da olmuyo bacakları birleştiği için aşağıda bastıramıyosun  . Alaturcada da çiş fayanslara her yere gidiyor napıyosunuz nasıl çiş yaptırmam lazım

14 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından

Daha bir yasindayiz:angel: ama surda beklim bende ilerde lazım olur 

-Reklam-
0 oy
(13,468 puan) tarafından

Pipisini parmakla asagiya ceviriyoruz :woot:

0 oy
(8,256 puan) tarafından
Bacağını hafif açıyor pipisini kendi tutuyor
0 oy
(8,890 puan) tarafından
Klozette bacaklarını açınca pipisini aşağı indirince gayet rahat oluyor. Benimki büyük artık kendi yapıyor iki tür tuvaletide kullanabiliyor 
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Valla benimki eliyle yön vermeyi öğrendi hafif pipisini bastırıyor öyle yapıyor sona yıkıyoruz:)
0 oy
(7,290 puan) tarafından
Alaturka evet fayanslara geliyo ama hemn ardindan yikiyom sararmasin diye
0 oy
tarafından
İlk tuvalet eğitimi verirken kendi tutmasını söyledim o şekilde yapıyor 
0 oy
tarafından
Klozette bıraz gerıde oturttur hıç bı sıkıntı olmaz 
0 oy
(868 puan) tarafından

Kız ben her tuvalet sonrasında  don değiştiriyorum altına yapsa ondan iyi bı isiyo karşıya gidiyo lazimliga yaptiriyorum o biraz daha az dışarı cikariyo kendi elini vurmuyo baskasinada hayattta el sürdüremez öyle karnbole isiyo her tuvaletten sonra banyo yıkıyorum bide:)

0 oy
(8,099 puan) tarafından
Klozette eliyle aşağı tutuyor o yüzden taşmıyor. Alaturka da biraz geriye oturursa fayansa gelmez 
0 oy
(163,547 puan) tarafından
eliyle pipisini ice dogru itip yapio
0 oy
(183 puan) tarafından
Şuan daha küçük olduğu için klozte gidiyoruz alaturkaya bacakları yetmiyor bacakları birleşmiyo oturunca pipisinide hafif parmağıyla aşağıya yön verip yaptırıyorum hatta kendi bile artık yapabiliyor
0 oy
tarafından

O fayans konusu beni deli ediyo deli :sick: ortancam her haltı bildiği halde sürekli fayansa taşırıyo. Yıka dur bütün gün. İşine gelince de tertemiz hallediyo. Büyüğüm de o da eliyle yön vermeyi biliyolar. Yani dikkat etse ortancam hiç sıkıntı olmayacak 

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Klozete oturtunca pipini aşağı indir diyorum. Öyle yapiyo 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde iki bebek (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,421 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 331 göst.
29 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bambam (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (476 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,837 soru

24,174,746 cevap

336,051 kullanıcı

...