0 oy
754 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar sizde hep tek mi gidersiniz kontrollere ben artık sinir olmaya başladım kayananm bakmak istemiyor bazen çocuğa yarn kimse olmadığı için. İptal ettim randevumu eşim desen tek git gidemez misin izin alamam diyip duruyor 

42 Cevaplar

0 oy
(6,962 puan) tarafından
Bir kere bile  tek gitmedim hep eşimle gittim
-Reklam-
0 oy
(5,469 puan) tarafından
7 aylık oldum eşimle iki kez gittim daha tek gidiyorum genelde agirlasinca belki ameliyata tek gitmiş insanım yanımda biri olunca stres oluyorym:)
0 oy
(2,610 puan) tarafından
ilk aylarda eşim hep izin aldı geldi son aylarda izin vermiyorlar diye hep görümcem geldi benimle Allah razı olsun 
0 oy
(379 puan) tarafından
9 ay boyunca hep tek gittim 
0 oy
tarafından
2 hamilelik geçirdim ve ikisinde de bir gün tek başıma hastaneye gitmedim hamilelik harici gittiğim durumlarda, aile helimi de dahil olmak üzere hep eşim yanımdaydı 
0 oy
(7,060 puan) tarafından
Iki defa esim bnmle geldi tantanasindan cekilmiyodu  dedim sen mi hamilesin bn mi gelme ben tek giderim aldim oglumu dustum yola 9 ay boyunca 
0 oy
(347 puan) tarafından
Kimseye minnet etme bebegim özguvenli ol biraz erkekler bu sefer kisitliyor yoksa oraya buraya gitme diye istedigin yere tek gidebilirsin annesin sen
0 oy
tarafından
Yani tek gitmek problem degilde neden cocugunuza kayinvalideniz bakmiyor o sıkıntı? 

Ben bazen tek bazen esimle gideriz kizima kaynanam  bakiyor
0 oy
tarafından
Eşim o zamanlar vardiyalı çalışıyordu hep berabat gittik eşimle ilk bebeğim di lakın başka çoçuğumdü olsa alır giderdem kaynanama filan bakarmazdım ağız bükmezdim onlara
0 oy
tarafından
Eşim le gittim ama eşimin iş durumu müsait olduğu için beraber gittik şimdi çok yoğun ve olsaydı şimdi bizde beraber gidemezdik yalnız giderdim 
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Eşim hiç gelemedi işten izin alamadı bı hastaneye doğuma yatcagim gün birlikte gittim onun dışında hep kayinbabamla gittim yol çok uzun tek gidemem şehire detaylı ultrasonda bile kayinbabam vardı perdenin arkasına kocaman ekran koymuşlardı ordan izledi duygulandı fln ama eşimi ister miydim bilmiyorum çünkü eşim hep hadi hadi hadi der bn sinir oluyorum o yüzden alışverişe şehire gitceksem hep kayinbabamla giderim 
0 oy
tarafından
Ne için gidiyrosun hastaneye
0 oy
tarafından
Ne için gidiyrosun hastaneye canım 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Hep tek gidiyorum eşim izin alayimmi dediğinde de benim elim ayağım var kendim gidebiliyorum diyorum annemler hastaneye yakınlar ne gerek var ben ordan sonra gelirim size gezmeye diyorum hiç insan istemem yanımda gerekte duymuyorum ultrason vs isim olursada hastanede bakıcaklar çocuğuma gelsin bir ebe hemşire derim zaten 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Uzak olduğu için babam arabayla alıp götürürdğ eşim çok nadir yanımda olurdu annem çalışıyordu babam dışarıda bekliyordu işim bitene kadar sonra arabayla tekrar eve bırakıyordu 
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Hep eşimle gittim . Hiç tek başıma gitmedim. Eşim randevuya göre vardiyasini ayrılıyordu. 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Annemler bana yakın onlara çocukları bırakıp giderim eşim esnaf dükkana bakan yok diye gelemiyor benimle bende kız kardeşimi götürürüm kendimle 
0 oy
(3,252 puan) tarafından
Bende tek başıma işlerimi halletmeyi o kadar özledim ki. Hamilelik boyunca her kontrole eşimle birlikte gittik. Şuanda kızım 14 aylık, böbreklerinde bir rahatsızlık var, devamlı kontrole gidiyoruz. Ona bile hep beraber gidiyoruz. Ne gerek var yalnız gideceksin kafasında, yorulacaksın diye. Keşke bir gitsem de kendime gelsem 
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Her defasında eşim geldi. Bir kere kötüydüm annem geldi. İşte bir o işe yaradı zaten sonrası yok. 
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Eşimin 4 12 çalıştığı haftada gidiyorum sabahtan götürüyor saat 4 e kadar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 405 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 652 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sineem1 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 412 göst.