0 oy
782 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Acildeki doktor daha genc tecrubesis dogru duzgun muayne bile etmedi bi hemsire bakti oda göremedi ası yapmiycakti son anda ben gordum kulaginin usttarafini biraz kanatmisti pislik köpek 

Bir doz aşı yaptilar saat 3 gibi şimdi atesi 37 napicam cikarsa goturim mi doktora normal mi googleda ates aşıninin yan etkileri arasında var ama kuduzun baslangic belirtilerindede olduğu çıkıyo aklima kotu kotu seyler geliyo cok korkuyorum basına gelen varmı 

24 Cevaplar

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun.İnşallah aklındaki o kötü şey değildir.
-Reklam-
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Canım asi yan etki yapar 37 çocuklarda normal sayılan bir ateştir eğer 38 ve üzeri ateş çıkıyorsa tekrar acile başvurun geçmiş olsun
tarafından
Sağolun 30 gunluk birde bebegim var uykusuzluk yorgunluk derken uyuya kalmisim gece uyandim oglumda uyandi atesi yukselmisti kalktim deligini yagmur yagiyo biraz balkonda durduk duş aldirdim rahatladı sabaha geçti iyi simdi cok sukur
0 oy
(6,951 puan) tarafından
Başka hastaneye  götür cnm köpek ısırmışsa  
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Aşı yapıldıysa hiçbir şey olmaz korkma. Aşının yan etkisidir o. 
tarafından
Cok sukur hemen parktaki bi aile goturdu hastaneye yaptirdik asidanmis evet gecti
(5,414 puan) tarafından
Aklınızda bulunsun. Bu şekilde şüpheli ısırılma durumlarında en önce ısırılan bölgeyi 10 dakika booool sabunlu suyla foşur foşur yıkayın. İnanın köpek kuduzsa bu şekilde virüsün önüne bile geçebilirsiniz. Tabiki sonra hastaneye götürün aşılarını olsun. Ama mutlaka önce bi yıkayın
tarafından
Bilmiyodum bunu zaten evime uzakti biraz birde oyle tanidik esdoat yok tayinciyiz parktaki iki abla geldi hastaneye benle bitanesi senin gibi sabunl yika dedi ben eve gelince direk banyoya soktum yikadim köpeğin kokusu sinmisti ustumuze
(5,414 puan) tarafından
Kuzum gerekiyorsa çevredeki bi evin kapısını falan çal öyle bir durumda. Hemen yıkayın.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 230 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 406 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ellonila (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ellonila (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 205 göst.