0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
15 aylık oğlum babasını beni ısırıyor sürekli çevredeki kimseyi ısırmaz ama 2 ay sonra eve yeni bebiş gelecek bu ısırma huyundan nasıl unutturabilirim böle durumlarda napıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide çok aypiyordi dönemsel sanırım 17 aylık geçti artık dikkatini dagit hemen isiracagi anda 
-Reklam-
0 oy
(15,642 puan) tarafından
Oğlum da ısırıyordu şuan 18 aylık ara ara yapıyor eskisi gibi değil ısıracağını anladığım  zaman öp bakalım diyorum öpüyor 
0 oy
tarafından
O aylarda oglumda isiriyordu muhtemelen azi disleri geliyodur bir sure sonra kendisi unuttu 
0 oy
(867 puan) tarafından
Benim 2 yaşında ısırıyor abisi onu o beni abisi 5 yaşında kıskançıltan ısırıyor galiba çözüm bulamadım 
0 oy
(59 puan) tarafından
26 aylık oğlum hâlâ ısırıyor canım babasını beni halasını amcasını da arada ısırır genellikle anne baba yani halen bı çözüm bulamadık hem yapma dedikçe daha çok yapıyor dikkatini dağıtmaya çalışıyoz ısıracagi zaman hiçbisey umrumda değil yine ısırıyor dün kolumu kopardı resmen iki kez ısırdı saat yaptı 
0 oy
tarafından
Azı dişlerinden dolayı olabilir canım. Kızım 15 aylıkken başladı azı dişlerini çıkarıyor o yüzden ısırmaya meyilli arada ısırıyor beni uyarıyorum yapmaması gerektiğini anlatıyorum canımın acıdığını söylüyorum şebeklik yapıp sarılıyor sonra dikkatini başka yöne verip oyun filan oynuyoruz. Ama tabi çevreminde çok etkisi var. Isırma gücünü deneyen görümcelerim ve eşim var :) :) :) sürekli uyarmama rağmen ben olmadığım zamanlar deniyorlar çocuk üzerinde. 
0 oy
(165 puan) tarafından
Konuşup kendini ifade edemediği için yapıyordur. E ısırdığı zaman da karşılık aldığından çocuk bunu normal karşılıyor. Benim kızımda yapardı artık dişleyip bırakmazdı  Denemediğim yol kalmadı. Isırdı Tepki vermedim, ısırdığı için canımın çok acıdığını söyledim devam etti. En son babaannem sende onu ısırır gibi yap dedi. Kız bir iki denedim artık yapmadı. Tabi gerçekten ısırmadım ama bıraktı artık.
0 oy
(9,918 puan) tarafından
benimkide sac asılıyo bıraktıramadım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 433 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,359 cevap

331,764 kullanıcı

...