Tükendim bittim gücüm kalmadı uykusuzluk mahvetti beni yok ne yaptıysam yok olmuyor gitgide hırçınlık gitgide sinirlilik şimdide sinirden kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor geceleri uyanıp çığlığı basıp kasıyor ellerini sıkıp ağlıyor gücüm kalmadı uykusuzluk oldu bitti var bizde gittik doktora verdikleri bile uyku yapmadı şuan da bile gözüm kapanıp açılıyor yazarken ne zaman geçecek bugünler 16 aylık
Niye aşırı sinirliki pediatri götür cnmm sorma al bende okadar 3 senedir kesin bı hastalik cikmiyo .sma dediler çıkmadı çok sukur .
Benim oğlum erken doğdu 10 gün kuvezde kaldı ve uykuyu sevmiyor doğduğundan beri uykuya direniyor tam 16 ay boyunca uykusuz yorgun bitkin günler geçirdim oturup ağlıyordum ne zaman düzelecek diye kolikti reflüsü vardı kaç kez uykuda boğulurken kurtardım doktor bebeğiniz uyusa bile siz derin uykuya geçmeyin mutlaka biri baksın demişti o kadar kötüydük 17 aya girdik birden bire sanki Allah yeter kulum çektiğin dedi düzeldi en azından ağlama krizleri yoktu gece sabaha kadar uykusuz değildim hala sık sık uyanır ama o ilk 16 ayı hatırlamak bile istemiyorum rabbim kimseye göstermesin inş geçecek diye teselli verenlere geçmeyecek düzelmeyecek diye bağırıp ağlıyordum. Geçti çok şükür ki şimdi 30 aylık ❤️ rabbim yardımcın olsun inş canım ❤️
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın