0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (39,791 puan) tarafından
20 güne kardesim askerden gelecek tek erkek kardes o yüzden Adana'ya ailemin yanına gitmek istiyordum. 2 aylık bebeğim var 2 de çocuğum var tek başıma gidemem diye eşim annem senle gelirse gönderirim gelmezse tek gidemezsin dedi. Bir de post açmıştım zaten bugün bebeğimin sünneti ile ilgili Adana'ya gitme ihtimalim var gidersem orda yaptiracam diye. Eve gelecek olan doktor 1000 TL istemiş. Neyse kaynanam düne kadar hemen sünnetini yaptırın büyümeden vs diyordu. Kendisinin de midesinde fıtık var ameliyat olması lazim bunun için de Adana'ya gitmesi lazım. Bugün sordum dedim ne yapacan gidecek misin. Gideceksen sultan beni de yollayacak kardeşim askerden gelecek diye hem gidersem bebegi de orda sünnet ettirecem buradaki hastane etmiyor eve gelecek kişi de 1000 lira istiyor dedim 1000 TL yi duyunca gözleri yerinden çıktı e o zaman yapma 1 yaşını bekle dedi sırf 1000 TL vermemek için. Kendisi de midesi için diyor doktor bulursam gidecem e be kadın sen adanaya gitmeden nasıl doktor bulacan kendine doktor senin ayağına gelecek değil ya. Eşime de ayrı sinirim kaynanama ayrı sinir. 

2 Cevaplar

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Sen eşini ikna et tek başına git gel ne olmuş yani illa birimi gelecek. Bende iki çocuklar atlayıp gidiyorum ne yapayım kimene 
(39,791 puan) tarafından
2 çocukla tek başıma gidip geliyordum zaten ama 3 oldular en küçüğü daha 2 aylik
(2,518 puan) tarafından
Uçakla gidemezmisiniz hem öyle olmazsa da gelsin sizinle ne olmuş yani para iixn mi hey Allah'ım
(39,791 puan) tarafından
Yok malesef canım uçakla gidemem burdan Adana'ya uçak yok sadece aktarmalı var
-Reklam-
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Tuhaf bir denklem. Eşin neden seni annesine göre uyarliyor ki. 
(39,791 puan) tarafından
3 çocukla tek gidemem ya annesi gelirse gonderirmis

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 542 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 582 göst.
0 oy
7 cevap 513 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler