0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından

Canım acayip pizza çekiyor bir haftadır adam sipariş vermiyor acıyor pizzaya verdiği paraya kanat söyleyeyim onu ye diyor benim canım pizza istiyor ama :'(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yap canim evde hamuru cok zor degil ben hep evde yapiyorum disardan yemiyoruz 
(728 puan) tarafından
Canım ben hazır seviyorum onun hamurunu tam tutturamıyorum bi kaç denemem oldu ama tutmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bimde hazır olanlardan al yada kendin yap o zaman canım o kocanın parası da kendi başına gire
(728 puan) tarafından
Bimdeki hazırlar bana dokunuyor mısırındanmı ne anlamadım canım
(16,787 puan) tarafından
Onlar kadar otu ya zehirleme bile yaptı
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Kiz yap kendin zor degilki
0 oy
(887 puan) tarafından
Cnm bn sana tarif veriyim kalk yap ayni oluyor huri grcktn yazik ona verdigin kirk klli liraya
(887 puan) tarafından
Kusura bakma cocuktan bakamadim geri cvp gec oldu
(2,199 puan) tarafından
Saol canm.
Olsuj kiz nolcak bende de var bebis anlarim yani ☺☺
(887 puan) tarafından
Denedin mi pizzayi?
(728 puan) tarafından
Canım ben denedim sağolasın nefsim köreldi sayende:)))
(887 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Kendin yap canım daha güzel oluyo bende acıyorum pizzaya verilen paraya hep kendim yapıyorum 
0 oy
(96 puan) tarafından
Allah'ım ya değişik insan senin canın onu istemiş niye başka bişey istiyor kocan değişik 
0 oy
(877 puan) tarafından
Yesen bile sucuklu yeme canım hamileysen eğer sucuk yasak 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Cnm bnde denedim eşim de yaptı hamurunu tam bir harika oldu zor değil aslında taban hamurunu da ince yaparsan acaip lezzetli oluyor bnde dışarı sevmiyorum ona vericem paraya bol malzemeli kendim yapıyorum hatta eşim yaptı ilk defa bnden bile güzel yapmıştı hamurunu boynuz kulağı geçmişti hiç bilmedi halde yaptı ise sn hayli hayli yaparsın yuğurmasını bile o yapmıştı çok da basit bir tarif ayrıca ..hiç verme siparis kendin yapiver

Dipnot düşeyim poğaça flan da hiç tutturamam sadece poğaça lakin diğer tüm hamur islerini efsane yaparım 
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Ben sana çok güzel bir tarif verim mi hemde kolay ve dışarıda satılan kadar lezzetli :D fırına git 3 tane ekmek hamuru al. Pişmemiş ekmek hamuru. Al sana hamuru hazır. Marketten de hazır satılan domates sosu al 1 veya 2 paket te sos al. Hazır doğranmış mantar var şokta ondan al hazır mısır var garnitür, doğranmış peynir felan al zeytinde ayıkla birazcık. Sucuk veya sosiste al.15 dakika da hazırlar yaparsın üzerine biber ve kekik te serp baharatta serp eğer dışarı dakinden bin kat daha beğenmezsen bende owen değilim 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,082 göst.
28 Temmuz 2023 Moda kategorisinde BURSALI& (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
16 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek2128 (161 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 529 göst.

Kategoriler

1,471,295 soru

24,096,827 cevap

332,136 kullanıcı

...