0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anneler instagramda karşıma ücretsiz oyun grubu hizmeti lan isadem çıktı yorumları okudum çoğu memnun aranızda var mı isademe giden memnun kalan ben yarın arayıp sorucam gelişim açısından da iyi olacağını düşünüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(3,971 puan) tarafından
Ücretsiz mi nerde hangi sehir
(384 puan) tarafından
İstanbulda canım Avrupa yakasında çoğu ilçede varmış şubesi ve ücretsizmiş
(3,971 puan) tarafından
Hım bnde Ankara bulsam gotururumm
(384 puan) tarafından
Sanırım İstanbul'un projesiymiş ama inşallah orda da bulursunuz
(3,971 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Belediye ye bağlı kurum. Hemen hemen her ilçede var. Gidip görüşüp size uygun olan hizmetten faydalanabilirsiniz. Ücretsiz zaten gidip denersiniz en azından 
(384 puan) tarafından
Ben de tesadüfen karşıma çıkınca baktım bilseydim daha önce giderdim oğlum 2 yaşında ve yalnız çok sıkılıyor onun içinde çok iyi olur yarın gidicem inşallah alırlar
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Isadem bilmem de burda adem var aile destek merkezi ve ucretsiz oyun odwsi var ben kendim el sanatlarina gidiyorum kizimida oyun odasına yazdirdim gecen sene dsha dogrusu 6 ay önce fslan goturdugumde kadin kizimi misafir olarak almisti yasi kucuk diye bi iki defa goturebildim simdi 3 yasinds 3 ve 5 yas araligi var ve hoca cok ilgili egitici oyunlar oynatiyor cok eglenceli olabilir çocuklar icinv
(384 puan) tarafından
Ay ne güzel ilk defa duydum nerde var tam olarak ben Küçükçekmecede oturuyorum 2 yaş için de var mı bizim için de çok iyi olur
tarafından
2 yaş için var
Direk götürün siz kaydını yaptrn , zorunlu değil istedgn zaman götürüyorsun
Çevrem de de çoğu memnun bende
Kreş arayşna geçtim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mother.00 (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 505 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,665 soru

24,019,638 cevap

328,166 kullanıcı

...