0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2 buçuk yaşında oğlum var babaanesine çok düşkün bende kaynanamı hiç sevmiyorum zamaninda bana çok yaptı oğlum kar imdaykende aynı sekil.oglumda daha küçük ona şuan düşkün sürekli babaane.diyor bana sinirim tavan oldu artık oğluma bağırıyorum.gicikligina babaane.diyor babanesi.oyun oynuyor.onla. ondan düşkün galiba oglumdan soğuyorum.sanki.bem.annelik yapamıyorum.babaanesi annelik yapıyor gibi yatıp kalkıp.babaane orda kaldik.yanimda.sen yatma babaanem.yatsin diyor oğlum.beni.ondan üstün tutuyor ve ben okadar düşkün olduğum.halde

7 Cevaplar

+1 oy
(2,087 puan) tarafından
Kendin demişsin babaannesi oyun oynuyor diye çocukla kim oyun oynar güzel vakit geçirirse çocuk onu sever. Bırak işini gücünü oyunlar oyna koştur onunla gör bak nasıl unutacak babanneyi
-Reklam-
0 oy
(1,305 puan) tarafından

Benimkide babannesini hiç sevmez ekmek bisküvi verir alır yere atar dokunmasına bile izin vermez:D

(120 puan) tarafından
Yok kız benim ki aşik resmen deli oluyorim :/
tarafından
Hahaha darısı banaaaa kızzzz
tarafından
Hayalimdeki cocukkk ☺️
0 oy
tarafından
En korktuğum şey bende sevmiyorum oğlum daha bebe geçen geldiler oğlum kaynanamda ben yemeğimi erkenden yedim yedirmez diye buyur ğeç anne ben yedim dedim oğlumi vermedi gözümün içine bakıyor öyle bişey de demiyor eşim anne gel deyince aldım 
0 oy
(14,500 puan) tarafından
18 olacak benim kız da çok düşkün babbannesine ayrı dedesine ayrı. Sızın durum farklıymış tabi 

Ben de çok severim onları 
0 oy
(290 puan) tarafından
2 buçuk yaşındaki çocuktan bas ediyorsun bundan dolayı sogucaksan Dicek birşey bulamıyorum hani yorum yapmim yapmim diyorum yok olmuyor ne olmuş benm oğlumda babaannesini gordumu şımaryo öpüyor oynuyor yapmayın ALLAH aşkına ya
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Kaynanam bize geldi yazık kadın kaça kaça gitti baska sehirde oturuyor oglum asla rahat vermedi  :) Ama annemi cok aşırı sever 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Çocuk onu kimin daha çok sevip sevmediğini bilmez kim onunla oyun oynarsa onunla olmak ister. Babannesi onunla oynuyormuş sen de oyna. Sürekli onunla vakit geçir sana bağlanmasını istiyorsan kızıp bağırarak olmaz o şekilde daha da soğutursun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,372 soru

24,098,124 cevap

332,218 kullanıcı

...