0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar , İnşallah güzel konularda paylaşırım birgün. Annem i kaybettim yakın zamanda babam zaten yok. 4. Gebeliğim eşim tek çalışıyor tabi herkes gibi maddi sıkıntıdayız. Asıl konu şuanda şehirde yaşıyoruz buradada benim akrabalarım çok fakat annem babam zamanında kopmuslar o yüzden görüşme yok. Sadece ablam ve yeğenlerim var burada çok şükür. Eşimin ailesi yakın bir şehirde yaşıyor ama yılın 7,8 ayı köyde kalırlar , köy dediyse şöyle tarla ve çevresinde sadece 2 tane ev görünür akrabaları var ama hepsi birbirine uzak evler , ben orada çok sıkılıyorum. Hani orada hadi birine gideyim desen arabasız zor yada çok yol yürümek gerekir. Yani eşimin bize sebze meyve dısında bir desteği yok , ama gidersem onlar gibi bir hayat yaşarsam o zaman yanımda olurlar ama ben ben olamam , özümden uzaklaşırım. Yaşadığım yerde sadece ablam var başka kimse yok , eşimde evimizde kendisini hiç hissediyorum mesela oşten gelir telefonda oyun, birşey söyledim duymaz , yada işi olursa yanasır, mesela geçen gece hıçkırarak ağladım oturma odasında annemin acısı yeni yatak odasında telefonla oynuyo , hiç içeriye gelip te ne bir teselli ne bir ilgilenme baktım sonra uyumuş. Yani bilmiyorum çok yoruldum hayattan. Şimdi diyenler olcak niye 4. Çocuğu yaptın çalışmıyorsun bunuda eski postlarımda yazmıştım orada anlatmıştım bazı şeyler elimizde olmuyor. Eşimin memleketine gitsem ben ben olama ama buradada başka bir yalnızlık hiçbiryerde mutlu olamıyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bi yere gitme dur ablan var en azından destek olursunuz birbirinize
tarafından
O orada yine seninle ilgilenmeyecek ki, tarlayla ilgilenecek. Sen kendi keyfine bak
tarafından
Evet zaten daha öncede çok giderdik dediğin gibi olmuştu ve zaten anneside hiç bırakmaz hep yanımızda olur. Annesinden de destek bulup dahada keyfine bakar.
tarafından
Bazen öyle zoruma gidiyor ki , hiçbir zaman o keyfi ben yapamadım, ne çocukluğumda ne de sonra , hayat hep zor oldu, hep yargılanma hep eleştiri. Yoruldum.
tarafından
Birde hiç eşimin ve ailesinin yanında kendimi oraya ait hissetmiyorum.
tarafından
E o zaman gitmemek en mantıklısı işte
-Reklam-
0 oy
(15,512 puan) tarafından
Kız dur 5 post açmışın 
tarafından
Farkettim de bilerek yapmadım anlamadım nasıl oldu. İnternet bağlantısıyla alakalı sanırım
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Esin keşke duyarlı olsa anlayışlı olsa. Evinde dur gitme canım sonradan pişman olursun bu sefer esin kalmak ister orada. Kimseler yok mu orda hiç arkadaş olmaya çalışsan komşularla falan. ablanlar ordaymis en azından canım yakının olarak.
tarafından
Sağol Canım , evet eşim duyarlı olsa şuanda kendimi daha çabuk toparlarım ama o hep aynı , hani gelse yanıma iyimisin , nasıl biraz daha iyimisin  demez , şuanda en çok onu yanında hissetmeye ihtiyacım var . Evet eve geliyor ama bedeni burada sadece o kadar. Ne konuşma ne bir paylaşım yok.
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Allah herkese eşin hayırlısını versin canım gerçektenesin anlayışlı  bir eş olmazsa hayat insana Zehir oluyor Bir de üstüne üstünlük kimse yok O daha kötü ama şunu unutma çocuklarım var onları güzel bir şekilde büyütmeye çalış dayanmaya çalış Rabbim yardımcın olsun Onlar senin dayanak noktaların senin can yoldaşların senin arkadaşların olacak hiçbir zaman unutma ve ablan yanında eminim sana iyi geliyor. Bende yaşadığım yerde kimsem yok yapayalnizim ama çocuklarım var onları düşünüyorum sadece. 
tarafından
Evet çocuklarım en büyük yaşam kaynağım ama eşin yeri apayrı ama ben o konuda yalnız gibi hissediyorum. Hani içimde yaşadığım o fırtınaları onunla hiç paylaşamadım, annem ölünce çok bosluğa düştüm, kabullenme , hayata devam etme, yas tutma benimle bunları paylaşmasını beklerdim. Ama aklı hep para sıkıntısında evet yetmiyor , zorlanıyoruz, çabalıyoruz ama zaten yetmiyor, bu kadar sıkıntının arasında biraz sakinlemeye ihtiyacımız var, beraber ağlayalım beraber gülelim beraber bir şeyler paylaşalım yok
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Şuan ablan bile varken mutsuzsan orda psikolojin mahvolur bence gitme kaynanan gilin yanına orda kal eşinden de birşey bekleme bence hergün çalışıyor demekki bildiği o sende onun yaptığını yap gül gibi yaşar gidersiniz zaten senin çocuklarin sana yeter bide 3 çocukla nasıl Kocandan ilgi bekliyorsun kız bende 1 tane var akşama kadar ömrümizi yiyor kocam bacım gibi olmuş o kadar yorgunluktan arkamızı dönüp zıbarıp yatıyoruz. 
tarafından
Canım ben kocamdan özel bir ilgi beklemiyorum ama hem hamileyim , hem ufak kızım var 1 yaşında hemde annemi çok yeni kaybettim , eve geliyor sadece yemek yer ve elinde telefon yatana kadar oyun oynar , yatar ve sabah işe gider, yani ağlasam duymaz , çocukla ilgilenmez , eve birşeyler yapılcak ilgisi yoktur. Bak 3 ay kaldı doğuma ne sorar ne ilgilenir alışveriş yapılcakmı, mutfak takı kablolar yanmış cenaze üzeri ne bulaşık makinesi ne fırın hiçbirini kullanamadım 1 aydır . Elektrik çi getir diye diye kafasını şişirdim ilgilenmez . Ben böyle ilgiden bahsediyorum, yani hayatı paylaşmak istiyorum ama yok beyefendi bunaldımı tarlasına gider cumartesi den pazar akşamı anacının yanında kafasını dinler gelir.
(1,494 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin eşine baya bildiğin sorumsuz yani peki bir süre çocukları kaynana bırak annenin yanına git sende kafa dinle belki akıllanır diyicem de o da umursar mı gelir mı arkandan peki
tarafından
Ah canım zaten annemi 3 hafta oldu kaybedeli zaten gitcek bir ana ocağı yok, çocukları kaynanama bıraksam ooo altından on tane bişey çıkarır kaynanam , zaten her doğum yaptığımda yada sıkıntımı anlattığımda hep kendisinin neler çektiginden bahseder yani ben ne çekiyorum ki ona göre , büyük kızları bıraksa onlarada sürekli iş yapın niye oturuyonuz , niye bilmem napıyosunuz, eleştirir sürekli, anlıyacağın derdime dert eklenir.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.