0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (648 puan) tarafından
Eşimin memleketine arabayla gidicez. Babası aramış şu da gelecekmiş onu da getirin gelirken diyor. İyi de bizim araba zaten küçük. Arkada oto koltuğu var. Bebek var. Park beşiği katlayıp goturucez. Bagajı zaten bebek arabası kaplıyor. Daha iki bavul var. Bavulun birisini on tarafa koyuyoruz arkaya birimiz oturuyor zaten başka yer yok. Kabul etmesek yer yok desem ayıp mı olur. Ve yol da uzun 15 saat falan sürüyor 

13 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Hiç kabul etme canım o yol zehir olur ayıp flanda olmaz ya nasıl teklif ediyor bebekli insana sen şimdi 15 diyorsun yola çik molası yemeği çocuğun karnı altını değiştirmek derken 18 19 saati bulur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu eşinin söylemesi lazım baba yer yok diye yani yanınızda bi yabancı olacak onca saat çekilemez belki sen müsait olamayacaksın 
(648 puan) tarafından
Bizimkiler yer yoktan anlamiyor canım onlarin köyünden merkeze inerken bak yemin ederim arka tarafta oto koltuğu artı üç kisi önde bavulun üzerinde kuzeni oturuyordu ben araba sürüyorum. Hala daha birisi daha gelsin sizle diyorlar. Almadık diye trip yedik
tarafından
Takma tripleri es geç gitsin
0 oy
(22,968 puan) tarafından
Yerim olsa bile çok yakınım çok sevdiğim biri degilse hele de emrivaki yapıliyorsa götürmem. Otobüs var uçak var binsin gitsin 
0 oy
tarafından
Sen bişi deme eşin söylesin. Normalde ben arabam olsa götürürüm ama yer yok diyosun yol çok uzun, olmaz bu durumda
0 oy
tarafından
Kabul etme zaten hem yer yokmuş hemde 15 saat tıkış tıkış olmaz 
0 oy
(1,833 puan) tarafından
Yani uolculuga çıkıyorsam ki çok severim yolculuk yapmayı 1.derece değilse asla istemem çünkü eşimle şarkı söylemek isterim sohbet muhabbet olsun isterim tanımadığım birinin yanında yapamam heleki 15 saatliky olsa hiç asla kabul etmem
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Canim bizde ayni sekil yolculuk yapiyoruz ve kimseyi kabul etmiyoruz. Kayinvalidemi ,kardesimi falan da kabul edemedik. Ayipta olmaz olursa da yapacak bisey yok. Cocukla cok zor oluyo bi de 15 saat. 
(1,742 puan) tarafından
Sende kayınvalideni kabul etmemişsi. Ben aynı olaydan muzdaripim herkes lincliyor
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Valla yakınım dahi olsa arabada çocuk varken kimseyi almıyorum. Çocuk rahat edemiyor. Bir de mola veriyorum. Geziyorum. Hiç gerek yok. Bir de 15 saat yol. Kalsın lütfen. 
0 oy
(15,376 puan) tarafından
Bizde arabamız öyle dolu gidiyoruz bavullar bebek aranası yer kalmıyor 

Eşin söylesin baba yer yok arabada diye 
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Ayıp olmaz. 

Önce çocuklar

Önce aile
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Öf niye olsun ya size sormus mu da kendi karar veriyo oldugu yerden 
0 oy
tarafından
Bunu sen değil eşin söylemeli baba arabada yer yok desin 
0 oy
tarafından
Neden ayıp olsun ya bizde de öyle arkada iki oto koltuğu önde ben bagaj bebek arabası bavullar ile dolu oluyor ki 15 saat yani anlayış ile karşılanmanız lazım 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 212 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (595 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 345 göst.
+2 oy
9 cevap 316 göst.
23 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (534 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 186 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,785 soru

24,035,436 cevap

328,897 kullanıcı

...