0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar anksiyeteye kaygı bozukluğu var 16 haftalık gebeyim eşimle ayrıyız bazı nedenler yüzünden eşim ailesiyle ben ailemle kalıyorum bazen kızımı onlar yada kızım istedi diye yolluyorum akşam geçte olsa alıyorum oradan yada onlar bırakıyor ama ne zaman gitse yada gideceğini bilsem Bi gün önceden anksiyete nöbeti geçiriyorum bu düşünceyi nasıl aşarım yardım edin lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Öncelikle bunun sebebi nedir onu soylemelisin onlara güvenmiyormusun sen yoksan yanında çocuğun başına birswy gelmesinden mi korkuyorsun veya sen olmasan açmi kalır ağlatirlar mi bunun gibi sebepler varsa bu normal yani atlatamazsin 
(6 puan) tarafından
Yok aslında babannesi ben yokken daha iyi baktığını söyler sadece köy yeri traktör köpek camdan sarkarmı o tarz endişelerim oluyor bundan hariç bişey olmasa da kendime söz geçiremiyorum ama biri bana rahatlatıcı bişey dese bunu düşünerek kendimi tenkil ederim diye düşündüm
(2,518 puan) tarafından
Hmm o konuda için rahatsa. Şeytanın vesvesesi bu bunu içinin rahat edebilmesi için aklına geldikçe dua edebilir veya arayup gorebilsin
-Reklam-
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Olayı ya kabulleneceksin ya red edeceksiniz doktora git ama gebe olduğun için ilac vermez destek al 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eeliff3 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,468,595 soru

24,060,860 cevap

330,139 kullanıcı

...