0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (2,900 puan) tarafından
Öneriler var kadınlar başı kapalı açık etek uzun kısa fark etmez onlar öneride oluyor...   Senin için öneride yazıyor.

Ha bide dun 03 diye yabancı numara eşimi watshaptan aradı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neyi izlersen o çıkıyor kusura bakma 
(2,900 puan) tarafından
Öyle mi
tarafından
Maleseff birde bu öneri mesela eşini takip eden kişiler neyi çok beğenip izliyorsa eşine öyle öneri geliyorda olabilir
(2,900 puan) tarafından
İnsllah öyledir canim sagol
tarafından
İnşallah hemen kötüyü cagirmayalim:)
(2,900 puan) tarafından
☺️☺️☺️ eşime güveniyorum ama yine de şeytan
tarafından
Yok canım neyi izlersen çıkmıyor benim hesaplarda da saçma sapan insanlar çıkıyor alakası yok yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
En çok ne izlenirse ona benzer öneriler sunuyor örneğin benim eşim hep kepçe videosu izler face de sürekli kepçe videoları yada siteleri senin için öneriliyor yazar canm 
(4,950 puan) tarafından
Senin kocan kepcecimi
tarafından
Evet kepçeci:)
(4,950 puan) tarafından
Hahaha ah benimkide aynı Google ve YouTube aramaları hep kepçe
tarafından
Elime almak istemiyorum onun teli zaten bazen benimkinin şarj bitiyor onu alıp izleyim diyorum hep kepçe videoları çıkıyor önüme ☺️yeteeer diye bağırasım geliyor aman kepçe çıksın başka şeyler görmeyelim de :)
(4,950 puan) tarafından
inşallah  
0 oy
(186 puan) tarafından

Arkadaşlık önerisini diyorsun galiba o kişiler eşinde ekli olan kişilerin listeinden seçmece kişiler onlar da ekliyse sen de tanıyorsundur diye öneri olarak geliyor senn eşine anlatabilmişimdir umarım :D

0 oy
tarafından
Whatsapptan bahsettiğiniz şekilde aramayı ben de alıyorum, herkes alıyor. Bu whatsappın kendi sorunu yabancı numaralar arıyor. Ama whatsapp ayarlarda bilinmeyen aramaları gizle diye bir seçenek var onu açarsanız belki arama gelmez ben de açtım kendi telefonumda. Zaten çoğu insan bundan şikayetçi
0 oy
(932 puan) tarafından
O arayan numaralara aldanmayın beni de uzun değişik bir numaradan hintli bir amca aradı açmadım engelledim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 703 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 579 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
0 oy
11 cevap 541 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ☘LİLA☘ (1,462 puan) tarafından soruldu