0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

kızımın iyice uykusu bzlmaya başladı ve nasıl anlior ne ediyor blmiorm anlayamiormda ama yattığimi uzandgmi gözümu kapadgmi vs blior ya odada uyucm hzr uyumsken ddm yatıyordu bn uyumaya niyetlenmedn önce negzl snra tam.gözüm daliorken uyanms yine uyuyamdm ve yine ole yapıyor tam yatiorm miziklanmaya sonrada ağlamaya başlior hep klkiorm oturuorm vs susuor bianda deli edecek bu kız valla en snnda beni dayanamiorm ya :( kucakda ağlar beskde ağlar brknca ağlar saklamayı brknca ağlar aglior anca:))) ha bide doymak nedir blmior maşallah gazını vs ckrtiorm yine uyumuor mama veriorm zor uyuor altını kirletse uyumaz tmzleyncede uykusu dagilior yine uyumuor uyumuor uyumuor anca:((( :))) onun uyuduğu vaktlerdede ben uyuyamiorm gündüzleri özellikle ev işleri vs oluor veya yarim yamalak uyumakdn uyuyasm glmior :(

8 Cevaplar

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Yazdıklarını anlamaya çalışırken başım ağrıdı kız :D 

tarafından
inan yaziklrmi nasıl yazdım blmiorm htrlamiormda şuan:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlum da öyle

tarafından
delirmemek el değil
0 oy
tarafından

Iki aylık oğlu mu ne kucağa ne beşiğe ne sallamaya alıştırmadım ayakta da sallamıyorum. Ona rağmen akşam 5 bucuk ta baslar miz miz olmaya saat 8 kadar durmaz .. sabaha karşı 5 buçukta uyanır süt veririm o saatten sonra uyumaz .. 7 gündür kakasini yapmamıştı bu sabaha karşı yaptı herşeyi batırdı kendini  de baktım temizlenecek gibi değil suyu hazırladım vücudunu yıkadım eşimde evde yok şanstan . Ben mi uykusuzum yinede oglusumun  cani sağ olsunnn

tarafından
bana kalsa bende alistrmzdm birseye alistrmamaya clsrdm ama şuan ailemn ynndaym haliyle benden başka da dahil olup karstigi için bisilere alisior maalesef :(
tarafından
Biri çocuk ağladığında saalamaya  başlıyorlar sallamayın diyorum
tarafından
aynen bende elimden gldgnce sallamamaya alstrcm
0 oy
(163 puan) tarafından

Aaa tam benim kızımı anlattınız :)) daha 21 günlük diyorum kızım benimle dalga mı geçiyorsun oyunmu oynuuorsun diyorum yüzüme bakıp dinliyo :D

tarafından
hic sorma deli oluorm bzn artık ya nasıl hssedior uyurken bile benim uyumaya clstgmi yattgmi anlamiorm
0 oy
tarafından

Malesef benimkide oyle canim :) uykusuz yasamayi ogreniyoz

tarafından
hamilelik de de uyuyamiordm şimdide:( ogrenecgz ama nasıl ogrenicgz hic bilmiorm:(
0 oy
(1,499 puan) tarafından

Aynen canım bizde öyleyiz ahir zaman çocukları bunlar azıcık uyanık oluyorlar herhalde ama bizimki gece uyumaz gündüz uyurdu iyi-kötü işimide yemeğimi de yapardım ama iki gündür tam tersi gece yatiyo gündüz uyuma yok inan wc ye bile küçük kızım olmasa gidemiyorum o beşiğinde sallıyo ben gidiyom çok zor ya Allah yardımcımız olsun inşallah 

tarafından
2aylgz cnm biz benim kız gündüzleri uyuor gnlde geceleri de uyuyordu ama bu aralar iyice brkti ne yaptysm uyumadi 8e doğruydu en sn pes ettm
(1,499 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun anlarım seni inşallah düzelir ben diğer çocuklarım da görmediğim için bu biraz zor geldi
tarafından
amin cumlemzn cnm kaç tane çocuğun var ?
(1,499 puan) tarafından
Bi kız bi oğlan vardı bu üçüncü buda kız Allaha şükür Allahım eksikliklerini göstermesin benim canlarım onlar
tarafından
amin inşallah canım inş. benim bir kizim var ilk ve son ccgm
0 oy
tarafından

Bnde aynı kuzum ya. Valla 18 gündür gece uyku sıfır. Tam eşimin yanina giriyorum uyanıyor. Mizmizlaniyo bir de sürekli emmek istiyor. Öyle bağırıyor ki emmek istediği zaman. Eşimin uykusu derindir o bile fırlıyor ne oldu diye. Gündüz uyuyor güzel ama gece 3 den sonra ...

Gün içinde uyuyorum 1 saat falan. Yemek ev işi çamaşır vs derken kollarım da derman kalmadı 

tarafından
biz kadinlarn isleri çok zor canım :( allah yardmcmz olsun.. evime dönünce ne yapcm blmiorm burada yine annem fln yapıyor yemek fln yoksa ben yemek filn yapamm yapsam yiyecek vakt bulamm.d sürekli emmek istiyor doymak blmior maşallah i var yemek hemen lazimki sütum olsun bide dnlemeynce benim süt de azalıyor.s eve dönünce yemek derdi yemek yapmk için malezeme alma derdi ama eve dönünce artık eşim e elimden geldignce tmzlk yaparm ama yemk isini gnlde ona brkcm çünkü ben ne ara onu yapaym hafta içleri en azndn o yapar veya beraber yaparz
tarafından
Bnm sütum o yüzden azaldı. Uykusuzluktan vakit bulup yemek yetiştiremiyorm. Eşler bizim gibi yapsa aklım kalmicak ama malesef eşim anlamaz işten.
tarafından
valla kuzum kndni düşün öncelikle sen iyi olcnki herşey iyi olsn tmzlkms ymkms kocams bsver ilk sensin sen kndne iyi bak yemene içme ne dikkat etmeye çalış dinlenmeye özen göster ve çok şükür eşim herşeyden anlıyor allah razi olsun ondan ben kas h. ztn zorlaniorm çok yoruluorm uyumamak için kndmi zor tutuorm vs yemek isini en azndn o ağırlıklı yapıp brksa cok iyi olck gün içersinde yiyecek yemek bulrm
tarafından
Tabi ki. ....
0 oy
(5,935 puan) tarafından

Kızını aksam 10 gibi yika canim ben cozumu birazda olsa bu sekil buldum rahat uyuyor gece

tarafından
eskiden uyuordu ama artık oda ise yaramıyor ole derin derin uyumuor yinede uyuor ama eskisi gibi dgl
(5,935 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,446 soru

24,085,834 cevap

331,462 kullanıcı

...