0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün gece rüyamda annemle eşimin köyüne gidiyorduk döndüğümde bir bakıyordum ki eşim yatak dolapları kaldırmış nerde olduğunu sorduğum zaman ise 6.katta boş ev vardı oraya taşınacaz diyordu sonra yeni geçeceğim eve bakıyordum beğenmiyordum sonra da buzdolabını açıp anneme pasta vermek istiyordum açıyordum pastaları çıkarıyordum ama pastalar hiç bitmiyordu bu ne olabilir kızlar 

2 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Pasta iyidir ağız tatlığı demek mutlu günler geçirip kalabalık bi aileye işarettir yeni bi evde uzun zamandır istediğin biseyi alacağın anlamına gelir güzel bi rüya görmüşsün 
(770 puan) tarafından
Sagol canım yorumun icin
tarafından
Rojda bacım bunları neye göre söylüyorsun peki çok merak ettim :) küçüklüğümden beri rüya tabirlerini çok merak ediyorum
tarafından
Dün gece de bir rüya gördüm ya görümcem rüyamda bana kızıyordu kızına yoğurt pekmez ver sen ne biçim annesin kızına yemek vermiyorsun anca yemiyor yemiyor diyorsun diyordu
Sonra tartışıyorduk ve ben çok korkuyordum eşim gelip bana kızacak diye tir tir titriyordum
Bunun bir anlamı var mı bacım
tarafından
Kusura bakma boğduk seni ama insanoğluyuz işte meraklı bir varlığız :)
(770 puan) tarafından
Rojda elez canım rüyamı yazacagım yine yorumlarmısın sana zahmet.bi dügündeyiz normalde kapalı bi insanım ama rüyamda açılmışım ve oynuyorum ölen birini de aglarken gördüm açılmamış çorap gördüm uçlu kalem gördüm  ama baya var yani açılmamış corabı ve kalemi istiyorum vermiyor açılmış çorap al diye bu istedigim kiside kız ksrdesim olen kisinin gelini oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post üste çıksın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
22 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Cagnar (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,236 soru

24,013,744 cevap

327,901 kullanıcı

...