0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Eşim iş gereği bazen günlerce eve gelemiyor bazen sehir dışına çıkıyor gene bir kaç gündür yoktu bizde telefonla bile doğru düzgün konuşmadık çünkü konuşacak bir şeyimiz yok ne konuşabiliriz bilmiyorum onunla sohbet edecek bir şey bulamıyorum artık. Bugün izinliydi ve dışarı çıktı hala da gelmedi mesaj attım ne zaman geleceksin diye bilmiyorum oturuyoruz arkadasla dedi bende yokluğuna alıştırıyorsun falan tarzı şeyler söyledim yarın da izinliyim faln diyor ama benim için Bi öenmi yok ne olacak böyle bilmiyorum çok canım sıkılıyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz oyle sey aile olamazsiniz 
(580 puan) tarafından
Böyle sürerse doğru ilerleyen zamanlar da iyice soğukluk olabilir
tarafından
Emirim34 senin yaşin kac belli ergenlikten çikamamissin satastigina gore bari cuma gunu dikkat et davranislarina malum Allah bugun bir saatte dualari kabul ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aranıza sogukluk girmis tabi bunun disında baska sorununuz yoksa. Bence eşin eve geldiginde biraz samimi davran belki duzelir aranız
(580 puan) tarafından
Başka sorunumuz yok kötü de davranmıyorum normalde
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Canım otur konuş yani madem ki iş gereği ayrisiniz izinli günlerini balı seninle geçirsin arkadaş her zaman bulunur ama aile zor kurulur 
(580 puan) tarafından
Sıkılıyor evde durabilen Bi insan değil kendisi köye falan gidiyor kuşları var arkadaslar ile birlikte onlarla uğraşıyor bu tarz seyleri olan birisi konuştum daha önce anlıyor aslında beni ilgileniyor Bi süre konusunca ama sonra yine aynı düzene devam sürekli sürekli ben söylemekten yoruldum yani
(1,983 puan) tarafından
Valla canım nediyim duzelir insallh hayırlısiyla
0 oy
tarafından

Yanlış bence izinli gününü seninle geçirmesi gerekiyor zaten işi nedeniyle görüşemiyormuşsunuz, eşin gelince al karşına uzun uzun konuş 

(580 puan) tarafından
Konuştum canım hata ettiğini anlıyor düzeltmeye calısıyor ilgi alaka gösteriyor ama sonradan yine kendisini ilgi alanlarına daha çok veriyor eşim kuşlarla ilgilenir balığa ava falan gider böyle bir tip durağan değil asla ona göre değil mesela dışarı çıkıp sadece dolaşmak alışveriş yapmak ya da ne bileyim Bi yerde oturup sohbet etmek kafeye gitmek falan hemen darlanıyor
0 oy
tarafından
Ne iş öyle günlerce gelmiyo canım böyle gitmez ki yani aksine uzerine düşmesi buldugunuz yarim saati bile çok guzel gecirmeniz lazm bunlar kendiliginden olmali cunku özlem oluyo arada evli degil sevgili gibisiniz yani sizde niye ters tepti bu durum başka soeunlariniz mi var
(580 puan) tarafından
Hayır yok aslında ama eşim değişik biri diyebilirim
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Benim eşim 4 aydır yanımda yok günde 3 kez arar yemekte falan 5 dk sürer akşam 1 saat konuşuruz kapatırız gece 1 saat konuşuruz kapatmayız tlfn açık kalır biz nefesimizi duyarak uyuruz emin misin başka bir sorun olmadığına canım 
(580 puan) tarafından
Baska bir sorun yok eminim hata ettiğini anlıyor düzeltmeye calısıyor ilgi alaka gösteriyor ama sonradan yine kendisini ilgi alanlarına daha çok veriyor eşim kuşlarla ilgilenir balığa ava falan gider böyle bir tip durağan değil asla ona göre değil mesela dışarı çıkıp sadece dolaşmak alışveriş yapmak ya da ne bileyim Bi yerde oturup sohbet etmek kafeye gitmek falan hemen darlanıyor
0 oy
(667 puan) tarafından
Severek mi evlendimiz canim yoksa birisi araciligiyla ya.da gorucu usulu mu
(580 puan) tarafından
Severek evlendik eşim çok istedi üstelik sevgiden yana bir süphem yok asla ihanet falanda olduğunu düşünmüyorum ama işte eşim sevgisini ilgisini gösteren biri değil ya da gösterdiği kadarını yeterli sanıyor ona göre gelip sarılıp öpmek yeterli gibi birlikte vakit geçirmek bir şeyler yapmak aklına gelmiyor gibi sen bana söyle sunu yapalım de ben de yapayım falan diyor her seferinde ama hep ben söyleye söyleye nereye kadar konu kendi ilgi alanları hobileri olunca hemen koşuyor onlara olay aslında bu o sırada beni unutuyor canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 541 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hilay (411 puan) tarafından soruldu
+12 oy
8 cevap 568 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Senem__ (1,243 puan) tarafından soruldu
+2 oy
39 cevap 1,655 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birprensesannesinbv (142 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,425 soru

24,001,814 cevap

327,416 kullanıcı

...