0 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Kaç gündür hastayım yorulmaya gelemiorm ama ben yine rahat durmuyorum eşimin doğum günü bugün ve ben ona hafta sonu kutlayacgz dedim di ama içim rahat etmedi ve bugün bisiler yapayim kutlaym en azndn dedim ama annemgilde geliyor eşimin annesi yok annem hiç kıyamaz bu yüzden esimde annemin yannda olmasında mutluluk duyucak :) nasipse gelicek yani bana gelicem demedi açık açık:)

Ve ev işi de cıktı başıma haliyle 3senedir evliyim ve 3senedir bir kez olsun kirli daganik görmemiştir annem gil evimi ve halda girmesin diye çabalıyorum :) ama yoruldum daha yemek var :(

Sizler ne yapıyorsunuz hiç aileniz evinize gelince daganik kirli filan gordumu ? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Beni hep görüyor çocuktan dolayı valla:D bende yemek yapicam birazdan yavaştan simcik uzanıyorum

-Reklam-
0 oy
(11,866 puan) tarafından
Allah aşkına anam da evimi dağınık gormicekse kmse gormesn yani.. O benim canm gorse ne olacak gdip lafını edecek deilya ..
(3,757 puan) tarafından
Edicgnden değil tabiki ama ben annemi gururlandrmk evim için hep bu şekilde bahsetmesinden isterim kendi dusuncm:)
0 oy
tarafından

Cocuk olmadan once hic gormediler ama cocuk olduktan sonra hergun burda olduklari icin ister istemez goruyolar:ermm:

0 oy
tarafından
Geçen sene yazın 17 gün boyunca sabah 6 da evden çıkıyordum gece 11 de eve geliyorsun ve 17 gün boyunca evimi temzileyemiyordum annem 3 kere falan gelip benim evimi temizledi sadece o zaman görmüştü onun dışında hayatta görmedi
0 oy
(5,935 puan) tarafından
9 yıllık evliyim 1 gün olsun cekmecemi dahi dağınık görmemiştir ama kuzum ben hep mutfak temizliğini banyo temizliğini dolapları 10 günde bir silerim bez elimin altında annem de hep öyleydi bayram temizliği zamanlarında işimiz hep 2 saate biterdi ben 10 gunde 1 tüm camları silerim belki de bu alışkanlık oldu hatta dün buyk oğlum okuladaydi küçüğüne ablam baktı parka götürdü bende tülleri yikadim camları sildim halıları yıkatmaya yolladim aksam da iki oğlum uyuyunca mutfak dolaplarına giriştim dip köşe ve fırını bozmuşum;((( çekmekten silmekten sabah servis geldi 350 tl sıkışmış;( yapılmaya götürüldü 
0 oy
tarafından

Hahah elalemden kimse daginik gormedi ama annem temizlikciyi alir gelir bi yandan temizlik yapilir bi yandan derin duzen yapariz 

Ikimizdede camasir yikama hastaligi var hersey bastan sona yikanir ama bende toplayamama var annem tek toplae yerlestirir :)

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Benimde aynı canım iki senedir evliyim annemler her geldiğinde tertmiz olur hamile oldgumdan beri pek yapamıyorum annemde şaşırıyor haliyle :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 556 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 666 göst.
20 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 415 göst.

Kategoriler

1,467,750 soru

24,048,910 cevap

329,554 kullanıcı

...