Bebekler dünyaya geldikleri ilk andan itibaren narin bir cilde sahiptirler. Bebeklerin narin cildi yetişkin cildinden farklı özelliklere sahiptir ve dikkatli bir bakım gerektirir. Anneler de bebeklerinin narin cildini koruyan, cildine zarar vermeyen hassas içerikli ürünleri tercih ederler. 5.5 pH değerine sahip Sebamed Baby ürünleri tam da annelerin aradığı hassas içerikli ürünlere sahiptir. Bebeklerin banyodaki en yakın arkadaşı göz yakmayan Sebamed Baby Şampuan, özenli formülüyle bebeğinizin cilt bariyerini korur ve nemlendirir; ilk günden itibaren nazik ve yumuşacık bir banyo deneyimi sunar.
Sebamed Baby Şampuan’ın Özellikleri:
Siz de bebeğinizin narin cildine özel ürünler arıyorsanız cildini Sebamed Baby’e emanet edebilirsiniz!
Hemen satın almak için tıklayın!
Hediye bebek şampuanı gönderilen kullanıcıların, ürün ile ilgili deneyimlerini merakla bekliyoruz.
Yoksa denediniz mi? Sebamed Baby hakkındaki düşüncelerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşmaya ne dersiniz?
Bana da geldi zaten arkadasim tavsiye etmişti almayı düşünüyordum hediye gelmesi çok iyi oldu
Bugün teslim aldım çok teşekkür ederim kokusu harika
Kokusu çok güzel çok beğendim. Paketlemede gayet özenliydi patpatlara sarılmıştı dökülme falan olmadan tertemiz bir şekilde elime ulaştı. Bebeğim için bundan sonra bunu kullanacağım. Kargoda söylenilen günde geldi Gayet hızlı bir şekilde. Teşekkür ederim sebamend .
Mustela kullanıyorduk. Hediyemiz gelince sebamed şampuanı denedik ve ben çok memnun kaldım yumuşacık yaptı. Kokusuda çok güzell. Bir sorun yaşamadığımız sürece sebamed şampuana devam ederiz inşallah Çok teşekkür ederimm
Çekilişi kazandım
Papatya kokulu çok güzel
Gelip gidip çocuğun kafasını kokluyorum
Saçları yumuşacık oldu kendime de alıcam
Teşekkür Sebamed
1,486,618 soru
24,303,455 cevap
344,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın