0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
Kızlar yazmıştım annemin elinde mantar var ve hiçbir şeye dokunmamasi lazım kardeslerimde okula gidiyor biri üniversiteye sabah 6 da çıkıyor akşam 11 i buluyor gelmesi stajda görüyor hemsirelik okuyor diğeri erkek 17 yaşında oda işte çalışıyor 1 tanede 14 yaşında kız kardeşim var ama hiçbir şeye yapmayı bilmez bir tanede evli kız kardeşim var bende evliyim hemde gebeyim bir tane kızım kız kardeismin çocuğu yok annem aramış çağırmış demiş kaynanamın oğlu hastanede o üzülüyor ben ona destek oluyorum annemde zor durumda bendede afedersiniz alttarafimda ödem olmuş gidemiyorum geçen gittim yine o agrilarimla yemeğini hazırladım mutfağını temizledim bulasiklarini hallettim gitmekte istiyorum ama kızımda küçük 3 yaşında durmuyor siz olsanız napardiniz

7 Cevaplar

0 oy
(13,009 puan) tarafından
Dayana bilecek gibiysem giderim ben kız kardeşim kendi bilir ister gitsin ister gitmesin 
(789 puan) tarafından
Cnm ben çok agirlastim 30 haftalık oldum ve altta ödem şişme var ayakta duramıyorum istiyorum ama gerçekten edemiyorum annemde gördü öğün keşke rahatsızlığın olmasa yapsam
(13,009 puan) tarafından
Ha sen hamilesin atlamışım orayı ablan gerçekten çok düşüncesiz o zaman
(789 puan) tarafından
Kız kardeşim cnm birşey olsa ihtiyacı olsa hemen arıyor istiyor babamı babam okadar bana sıkıntı yaşattı evliliğinde başlık parası aldı benim kocamı cagriyorlae mesela birşey olsa araba var diye Allah var kimse kimse ye muhtaç değil benim eşimde lafını etmiyor ama anneme günahım geliyor çünkü babam hiç ilgilenmiyor annemle eşimde kızmış babama hatta niye ilgilenmiyorsun goturmuyorsun hastaneye ben diyor herekese yetisemme şimdi kız kardeşim aynısını yapıyor ihtiyaçları oldu ya bahane ediyor birseyleri
(13,009 puan) tarafından
Baban maalesef işi düşünce tanıyor sizi demekki o zaman haklısın da işte olan anneye oluyor kardeşin de de hiç mi vicdan yok anne ya anne
(789 puan) tarafından
Babama benzemiş cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayınvalidemi sevmem anlasamam da ama böyle bir şeyde eğer ki birinin yanında olacaksam kim rahatsız iş yapamayacaksa onun yanında olurdum. Sanki elden ayaktan mı dusmuste destek olacakmış. Kadın iş yapamıyor. Mantar diyorsun. Ben olsam anneme giderdim 
(789 puan) tarafından
Ya kız kardeşim bilmiyorum niye öyle yaptı her zor zamaninda birşey olsa annemlerde istiyor anlamadım annemde üzülüyor
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Annem tabikiii olurum onaa
(789 puan) tarafından
Ah cnm ah ne bilim valla kıyas değil bu ama en müsait kız kardeşim birşey de istemiyorlar evide yakın bir tabak yemek pisirsin gitsin
0 oy
(18,767 puan) tarafından
Her zaman annem önce gelir benim için. Zorda olmadıkça giderdim anneme. 
0 oy
tarafından
Tabiki annem kaynana da kimmiş ona da eşim gitsin derim. 
0 oy
tarafından

Kardeşinin yaptığı ayıp kırıcı bir durum 

Benim önceliğim her zaman annemdir
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Yani bu durumda aslında hemşirelik okuyan kardesin hafta sonları yapabilir, çalışan erkek kardeşinde izin gününde yardım edebilir  ve  sonra hele  14 yaşındaki kardeşin de hayli hayli yapabilir, çünkü benim 15 yaşında erkek kardeşim var ütüden tut, yemek ,kahve herşeyi çok güzel yapar erkek olduğu halde annemler şehir dışına çıkar bazen babamla kalır mesela kardeşim yemek yapar babam bulaşık yıkar yani o da yapabilir bilmiyor diye birşey yok kısacası evde yaşayan herkes bir işin ucundan tutsa olur en son o evli kız kardeşin ondan sonrada sana düşer hamile biri zorlanabilir hatta diğerlerine göre senin mazeretin daha çok hem hamilesin hem küçük bebeğin var kısacası senin dışında kimin elinden geliyorsa sırayla yapsınlar bence 
(789 puan) tarafından
Tabiki de öyle hemşirelik okuyan kardeşim yapıyor Allah var ama biraz annem rahat yetiştirdi suyu bile önümüze getiriyordu ben mesela birşey yapmak istesem yaptırmazdi şuanda sıkıntısını çekiyor malesef
(1,980 puan) tarafından
Tek kişiye de yüklenmek olmaz ,Yani el birlik evdekiler mecbur yapacak canım sen hamilesin sanada yazık
(789 puan) tarafından
Tabiki cnm işte kız kardeism var evli ama istese gelir gitmiyor işi düşünce gidiyor bende kızıyorum içten içe sonuç olarak insanın annesi birdaha gelmez annemin birçok hastalığı var zaten 49 yaşında ama 80yasindaki insandaki hastalık onda var
(1,980 puan) tarafından
O konudada haklısın canım da içinden gelmiyorsa ne yapacaksın
(789 puan) tarafından
Aynen birşey diyemiyorum malesef kırılır hemen desem

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,421 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 346 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy