0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba bayanlar 4 aylık kizcem var burun tıkanıklığı öksürüğü var randevu aldım ama daha iki gün var gitmeme evde neler yapabilirim en azından hafifletmek icin

2 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Soğanı ikiye bil karanfil sapla baş ucunda beklet canım zeytinyağı sarımsak kürü yap ayak altına sur çorap giydir gece yada gündüz öyle uyut ben genelde gece yaparım rahat uyusun diye Allah'ın izniyle iyi olur inşallah nebulizator barda8sade su koyup buhar da tutabilirsin çok şükür biz 2 yıldır hiç öksürük şurubu kullanmadık bu yöntemle çünkü çok kısık zaten sen gidince de hava makinesi yazar büyük ihtimalle şurup vermiyorlar çünkü 
(9 puan) tarafından
Yaaa zeytinyagi ve sarımsağı bilmiyordum hava makinam var fizyolojik suyumda var 2 ml heralde yeteri olur saat aralığını bilmiyorum ama kaç saatte bir vereyim
(592 puan) tarafından
Evet canım 2 ml yeterlidir bende hep o kadar veriyorum ben genelde uyuduğu zaman veriyorum hem itiraz edemiyor hemde rahat uyuyor 4 saatte bir olabilir yavrunun durumuna göre ayarla canım en iyisi zeytinyağı sarımsak kürü olur canım gerçektende çok işe yarıyor şifa olsun kuzuna
(9 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
(592 puan) tarafından
Senden de canım Allah'ım açık şifalar versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncelikle öksürüğün boğazdan mı ciğerden mi geldiğini bilmek gerekiyor serum suyu varya hani ondan al burnuna 1 er ml sık aspiratörle çek doktora kadar nebülizatör varsa içine de 2 ml sık öyle buharını ver serum suyunun thymex diye kekik özü var şurup ama doğal şurup öksürük için yani ben bebeğinin kilosunu boyunu bilemediğim için ne kadar vereceğini bilemem doktora kadar bunları yapabilirsin 
(7,448 puan) tarafından
4 aylık bebeğe öksürük şurubu vermiyorlar canım öyle maalesef
tarafından
Öksürük şurubu değil canım boğazını rahatlatıyor öksürüğünü hafifletiyor ilaç değil zaten :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Merveee YE (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arya 56 (1,055 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 319 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde YSK (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.