0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
Kızlar bizde 250 kelime falan var ikili üçlü cümle var ama tam olarak akıcı konusamiyor sizde durumlar nasıl

3 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Canım benimde oğlum 28 aylık hemen hemen 300 e yakın kelime kullanıyor cümle kurabiliyor her çocuk farklı bizimli 2 yaşından sonra ner kelime çıkarıp konuşmaya başladı mesela anne baba biel çok demezdi ses çıkarırdı sadece ama şimdi anne kalk çorba yap markete gidelim eve gidelim gibi cümle kuriyor mesela oyuncağınin eksik parçalarına kaç parça eksikse söyler 2 tane eksik 4 tane eksik diye yıkayınca banyo yaptım diyor çamaşır makinesi bittiği zaman gelip makine bitti kapat diyo 250 kelime bence çok çok iyi hiç takma tek çocuk mi 
(47 puan) tarafından
Evet tek çocuk
(592 puan) tarafından
Benimde öyle canım yaninda kimse yok diye o kadar konuşabiliyor bizimki ama ben bütün gün susmuyorim kendim konuşmayı çok seven biriyim ne yapsam herşeyi ona anlatırım ta bebekliginden beri belki onunda etkisi vardır bizimki geç konuştu tam konuştu
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 aylik daha öyle kelimelerini saymadım ne kadar biliyor fln diye benim kızım şimdi bunun ismi yastik diyince hemen diyor yastik yani direk kapıyor 2li cümleler kuruyor baya 3lu 2 3 tane tek kuruyor baba gel yat , gel yemek ye , baba kalk bici bunları tek söylüyor sjsjs 
0 oy
tarafından
Bizde de durumlar ayni kelimesi belki biraz daha azdir bir de bildigi kelimelerin hepsini tam dogru soyleyemiyor uclu cumlesi cok degil nadiren uclu kullaniyo yeni yeni zaten benim oglum cok gec acildi bir iki aydir cogaldi kelimeler falan oncesinde doktora bile goturmustum

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 443 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 348 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 908 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bettypi (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,711 soru

24,404,751 cevap

350,421 kullanıcı

...