0 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
kapalı
Kızlarrr günaydınnnnnn ❤❤❤

Kişisel  post kapanacak biliyorum ama yazmak istedim rüyamda neşe laçin kullanıcıyı gördüm baya sohbet ediyorduk telefonda uzun uzun. doğum yapacaktı en son haber yok mu neşeden lavin doğdu mu haberi olan please benimde doğuma az kalınca merak ettim ☺️
notu ile kapatıldı: Kişisel post

1 cevap

0 oy
tarafından
Evet yaa nerelerde neşe doğum mu yaptı acaba 
(6,775 puan) tarafından
Bugün doğum yapacaktı kuzum gün sayıyordu ❤
tarafından
Aa öyle mi akşama postunu görürüz artık:)
(6,775 puan) tarafından
Inşallah balım allahım izin verirse ☺❤
tarafından
Sen napıyosun kuzum :) Gecen ki postlara ismini yazacaktım unutmuşum kusura bakma ❤
(68 puan) tarafından
O zaman rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ağrısız sızısız inşallah lavinine kavuşur ilk defa rüyamda burdan biriyle alakalı birşey gördüm çok merak ettim sabah sabah sağolun kızlar
tarafından
Bebeğinin adını Lorin koyacak canım:)
(6,775 puan) tarafından
Çok alındım ☹ ama olsun beni sevdiğini biliyorum ☺☺❤ iyiyim kuzum ben de oğluşumla uğraşıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın boncuk gözlüm ne yapıyor?❤❤
tarafından
Tabii ki seviyorum❤❤
Iyiyiz bizde şükür canım boncuk gözlü de oyuncak oynuyor şuanda bende burada takiliyorum :D
(6,775 puan) tarafından
Masallahh kuzuma oynasın ne güzel ☺☺❤ benimkide biraz daha büyüse keşke kendi oynasa kız böyle hemen sıkılıyor
tarafından
Yaa bizimki de öyleydi bende senin gibi derdim ne zaman büyüyecek diye :D Bide kucağa alışmış bi bebek ise aman Allahim:D
(6,775 puan) tarafından
Buldugum yere yatırıyorum oturtuyorum bazen. Evde ben den baska gezdirecek kimse yok aksam eşim gelene kadar☺☺ genelde alıştıramaya çalışıyorum kuzum arada bir 10 dk alıyorum
tarafından
Aman iyi canım işte bi şekil büyüyorlar Rabbim sağlık versin de hepsi olur gider :)
tarafından
Bugün sezeryan olacak
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 840 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 536 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde ❤❤ NADİDE ❤❤ (1,499 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 252 göst.