0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından
bu pazar benim az ilerimde nilüfer konser verecek komşu grubumuzda kızlar gidecekler benide çağırdılar hep evdesin gel sende diye ama yemin ederim içim bi garip hem gitmek istiyorum hem bu zamanda gidilirmi otur evinde diyorum 

müslüman kardeşlerimiz için kuran okuyorum dua ediyorum ama gitsem kendimi suçlu gibi hissedecem siz gidermiydiniz

15 Cevaplar

+2 oy
(1,464 puan) tarafından
Normalde de gitmem de şimdi hiç gitmem bugün gördüm hallerini parça parça bebekleri sonra kızıma sarıldım ağladım ağladım elden ancak dua geliyor 
-Reklam-
+1 oy
(7,593 puan) tarafından
Konser normalde de sevmem bu yaşımda konser nedir bilmem o derece sevmiyorum çok fazla kalabalığı gürültüyü, içinden nasıl geliyosa öyle yap diyebilirim sana da bende seviyo olsaydım da gidebileceğimi sanmıyorum insanın içi gerçekten bir tuhaf bu aralar:((
+1 oy
tarafından
Canm Ferhat Göçer, Alişan, Murat Dalkılıç, Simge. Bengü, Oğuzhan Koç’un ücretsiz konserleri verildi . Karpuz festivali adı altında geçen hafta gitmedim. Gönlüm el vermedi. Nasıl izin verirler konser yapmalarına aklım almıyor . Önceden komşunun yası olsa komşuların çıtı çıkmazdı gülme sesi gitmesin ayıp olur diye . Müslümanın yası varken müslüman eğlence mekanlarında olmamalı . Naçizane fikrim 
+1 oy
tarafından
Olanlardan dolayı insan birseyden tat almıyor 
(6,696 puan) tarafından
Aynen hiç bir şey tat vermiyor yediğim yemekten utanıyorum:(
tarafından
Hiç sorma cnm dün çarşıya çıktım burger King tıklım tıklım suriyeliler bile vardı diyecek söz kelime yok :(
0 oy
tarafından
Hayattan kopmamak lazım ama ben gidemezdim.
0 oy
tarafından
Valla ınan kı ben **** salgını oldugu ıcın asla toplu yere gırmem, hanı dıger turlusu ayrı elden bırsey gelmıyo
0 oy
(58 puan) tarafından
Sen gitmesen ne degscekki canim milyon insan gidip eglenecek keske bizim eevde durmamizla degsen bseyler olsa savaslar dursa 
0 oy
tarafından
Sen gitmesende gidecekler diye dusunmek yanlis bole bole dolusuyorlar bir kisi bir kisidir simdi gitme  agzinin tadi yokken insan keyif alsa ne 
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Ben olsam giderdim. Biz de insanız. Psikolojimiz bozuluyor artık. Sürekli stres sürekli üzüntü. Arkadaşlarım da varken eglenirsin işte fena mı olur?
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Ben giderdim keşke burada da olsa 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Giderdim gidicemde semicenk geliyo 4 kasimda esimde 9 kasimda askere gidicek bas basa eğlenicez. 

Filistin israil olayindan dolayi boyle diyorsun galiba. Bir insan olarak tabikide cok uzuluyorum tabiki de o parca parca bedenleri gorunce agliyorum ozellikle cocuklara. Ama maalesef kendi cellatlari onlar... Bak asla iyi oldu hak ediyolar demiyorum mesele artik din dil ırk olmaktan cikti insan olan herkes uzulur ama bazi seyler icin artik çok geç gecmiste yapmiycaklardi bazi seyleri. 

Ayrica hayat devam ediyor bence gidip kafani dağitmalisin
(2,384 puan) tarafından
Yapmayacaklardi, yaptılar ama suçsuz olan masum insanlar çeksin bunu. Bu o demek
(2,384 puan) tarafından
He bu arada ne yapmışlardı peki zamanında ? Açıklar mısın özellikle senden duymak istiyorum
(1,437 puan) tarafından
Tarihini aç oku belki aklina daha iyi girer :)
tarafından
Bunun geçmişle falan  ne alaksi var savaşta olsa bile hastane bombalanmaz camiler bombalnmaz  kundaktaki çocuk  öldürülmez neyin kini bu zamaninda  olan olmuş sifili kadini  çocuğu  hastaya dokunulmaz  bunun  adı gecmiste  olanlarda denilmez  kaç yildir  boylesin  sen geriden geliyor kafan
tarafından
Hangi tarih kitabında hangi din kitabında yazıyor acaba masum insanların özellikle çocukların ölmesi gerektigi insan hakları beyannamesinden bı haber olan İsrail gibi yorum yapma ya 4 kasımdan sonra eşin askere gittiğinde  Türkiye asker gönderiyorum dediğinde de aynı şekilde konuşabilir misin acaba merak ediyorum
tarafından
Askerligi  bedeli yapan savaşa gidermi
tarafından
Şimdi baktım canm ondan sildim yorumu
tarafından
100 sene önce yapılan seyle anne karnindaki  yavrunun  dusmesinin ne suçu var kolu  kafasi ayri poşete feryad eden babanin ne suçu var geçmişte olan olmuş mesle geçms değil ki namaz kilmasinlar diye yollara lagum atiyorlar
tarafından
Bedelli askerlik yapan gider mi bilmiyorumtek bildiğim ABD uçakları patlatıldı kim patlattı kara kayıp sözde yersen şuan ABD rahat durmaz bizim patlattigimizi biliyor karşı hamlesiz kalmaz bu hamle nerden gelir bilmiyorum o yüzden pekte kendimizi oynatmaya gerek yok aynı şey bizim basimizada gelbilir üstelik arkadaşın kocası askerydeyken de olabilir bu o zaman da bu denli rahat olabilecek mi
tarafından
Benim esmde kasımda gideck  recep Tayyip Erdoğan  damati  oğlu  ön  safta arkda ordu olursa  esimde gitsin  yada 600 tane milletvekili ön  sahta olursa esimde gitsin arkasına Mehmetcik  savasa diye bagirmasi  kolay canm öyle birsey olsa sivilde  gidecek  10 kisi giderim  dese iş ciddiye binince  8 vazgecer  emin ol
tarafından
Tabiki sivil vazgeçer bunun denemelerini izliyoruz böyle birşey olacak diye bir durumda söz konusu değil fakat olduğunu düşünüp ona göre hareket etmeliyiz arkadaşa anlatmak istediğim bu
tarafından
Yok anladım ben ,olan masumlara  oluyor  baklim ne olcak bu tip insanlr  gidip yandaş kahveleri de içer yemeklerinde yer onların mekanlarınin  

Burada kaç bin kadınız kim esini  savaşa gönderir ki gelmyecgni  bile bile
tarafından
Ben gönderirim benide istesinler bende giderim pilavdan dönenin kaşığı kirilsin:)

Hatta bazen eşimle aynı durumda biz olsak kacarmiydik diye konuşuruz ailem ile birlikte çocukları yurt dışına bir yere gönderir biz kalırız demiştik..
tarafından
Kiz tövbe tövbe Allah göstermesjnde sınırı  kapatirlar  nasıl kacacaz  Türkiye de olsa şehit oluruz  mecbur  nereye kaçak durum ciddiye binmynce insan birsey diyemiyor tabi ama benim  eşimden başka kimsem yok göz göre göre göndermezdim  sanırım  milletvekillinin  dedigi  söz varya giderdim de yurt dışı yasağım var demişti  bastakilere kolay Mehmetçik savaşa demek
(1,437 puan) tarafından
Bise diycem siz nerenizle okuyosunuz ? Tabiki de insan olarak uzuluyorum ama sadece kadinlara ve bebeklere
(1,437 puan) tarafından
Parasi olan herkes bedelli yapar birbirimizi kandirmayalım :)
(1,437 puan) tarafından
Ayrica dogu turkistanda o kadar şiddet gaddarlik varken nerdeydiniz ? Gecmiste araplar turklerin icinden gecerken uzulmuyorlardi maalesef...
tarafından
Bedelli yapmasına bişey diyen olmadı ki o sözlerimiz savaşa gitmek için kullanıldı
tarafından
Herkes vicdansız diye sende olmak zorunda misin
tarafından
Valaha paramda var 21 gün gitmez esim senide çok iyi tanıyorum sen üzülme zatn git oyna sen
(1,437 puan) tarafından
Asil soruma cevap alabilirmiyim doğu turkistanda da insanlar katledildi hamile kadinlara canli canli kurtaj yaptilar gene sesiniz cikiyormuydu ? Şunu anlamiyorsunuz tabikide israili desteklemiyorum cunku insanim tabiki de sadece masum halki destekliyorum insanim. Ama filistin icin kendini yirtan insanlar neden dogu turkistan icin kendini yirtmadi ? Onca şehit verdik ya abilerimiz evlatlarimiz sehit oldu ne zaman yas ilan edildi
tarafından
Doğu Türkistan olayı ne zamndi tarih olarak
tarafından
Sen git konsere geri kalma
(1,437 puan) tarafından
2003-2004 yilindan belli devam ediyor o insanlarin zulumleri. Bak daha kendi soydasinin tarihcesinden haberin yok şimdi siz mi ulkede savas ciksa gideceksiniz :)
(1,437 puan) tarafından
Kendi ulkemde kendi askerime kendi halkima birsey olmadiği surece tabikide hayatimin genel akisini bozmam zamaninda onlarin bizim icin bozmadiği gibi
tarafından
O dönemde daha yeni doğmuşum.d
Senin gitmeycgin kesin zaten sen otur evinde
Bunun sagci solcuyla ne alakası var kalbinde merhamet yoksa.
(1,437 puan) tarafından
Sen 2003-2004 lumusun :) ondan bilmiyosun iste bazi seyleri eğitim ögretim hayatina devam et ve bol bol oku arastir sana tavsiyem :) ben vatanim toprağim icin değil kendimi yedi sulalemi feda ederim yeterki vatanim sağolsun..
tarafından
Sen kaclisin ki İrem :)
(1,437 puan) tarafından
Ruhen mö 400 fiziken 2000 :(
0 oy
tarafından
Evde bütün gün oturunca biseyler duzelse keşke ama düzelmiyor.cocuguma yansitmamak için ve etkilenmemesi ve kendi ruh sağlığım için sosyal medya haber falan bakmıyorum.baksam biliyorum ruh halim berbat oluyor depremden sonra zaten hala kendimize gelemedik.nacizane fikrim hayat bı şekilde bizlere devam ediyor elden bişey gelse tamam da gelmiyor.yine duanı et yine unut demiyorum ama yani ben giderdim .yapılmaması gerekiyor aslında ama işte yapiliosa da gidilmesi lazım bizimde cumhuriyetimizin 100. Yılı kolay değil 100 yıl birlik olma zamani.sonucta göbek atmayacan demi Şıkıdım Şıkıdım diye .izleyecen gelecen ne var ki
0 oy
(1,613 puan) tarafından
Zorunlu gidiyoruz belediyecilik malum sdfgghj
0 oy
tarafından
Kalabalik  kimin  eli  kimin cebinde erkegin kadinin  saginda  solunda arkasında olan yere gitmem kaldiki  orada anneler kan aglarken  çocuğunun  kafa tasını  buldum  diye sevinen annalar  aglarken  Anna kuzulari parça parça ölürken gitmem

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 685 göst.
0 oy
11 cevap 898 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 433 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Syma (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 681 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (283 puan) tarafından soruldu