Evet eşimi çileden çıkarttım internetim bitti ve bana bir titreme geldi. Internet= Ben eşime dedim ki bana internet yap telefonundan türk telekom programından kendi faturasindan yükleyebiliyor. Hayır daha 9 gün oldu sana internet yapalı hemen bitirmeseydin 1 ayda 3 kere internet yapıyorum sana yapmıyacağım bir gun internetsiz kalda gör gününü dedi. Bende yapıcaksın dedim yapmayacağım dedi. Bende uyuuz oldum türk telekom giriş şifresi bende vardı. Kendimden girdim onun hesabına kendime faturasindan internet yaptım ve o an ona mesaj geldi tl yüklenmiştir diye. Bende ne oldu cicim hani yapmazdın dedim o an ki yüz ifadesi varya resmen kahkaha attım vayy nasıl yaptın onu sen dedi. Sonra oda kahkaha attı. Şimdi de diyor ki ben bu programı sileyim de gör sen beni internetsiz bırakanın alnını karışlarım bu ona bir ders olsun
Hahahahhh alemsin kız ben internet bitiriyom diye kocam benim hattımı taşıdı başka kampanyadan faydalanim diye. Baş edemedi benle shshjabxjshs. 10 günde net bitiyo ben nöbet geçiriyodum internet diye
Canim Türk telekom yükle orda haftadan haftaya bedava veriyor hep bana mesela bugün 250 dakika gekdi bazen 5 gb net her hafta veriyor bilmeyenler için soyleyim deidm mobile giriyorsunuz süpürge die birsey çıkıyor sağ üstte ordan oluyor
Haha Allah seni napmasin emi eve net baglattir sana o gblar dayanmaz valla
Ne fenasin kuzu ya deliyi bile yola getirirsin afferin kiz sana bnde oyleydim cok tik tok sosyal izlerdim sosyal medyaya cok takilirdim hep faturam kabarik gelirdi ya eve internet al yada her ay boyle olur dedim vay zalimin kzi derdi
Ay çok fenasın kız netsizde olmuyor anam
1,488,055 soru
24,324,406 cevap
345,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın