0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Baktım gündüz hiç bir iş yapamıyorum şimdi temizlik yapıyorum siz ne yapıyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(4,601 puan) tarafından

Bende yarına iş bırakmamak adına işlerimi bitirdim bu günden yarına yemeğim de var rahatım :)

(1,451 puan) tarafından
Oh mis ben yarı detaylı giriştim biraz daha yapmak istiyorum inşallah biter bebeğim çok huysuz hiç bı iş yapamıyorum:)
(4,601 puan) tarafından
Allah kolaylık versin çocukla temizlik başlı başına zor canım zaten
(1,451 puan) tarafından
Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah öyle bir yeri topluyorsun bir yeri dağıtıyorlar
(4,601 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor canım sağlık olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy ben cok severim gece temizligini cok hosuma gdiyo hele sabah mis gbi temiz eve uyanmak kuş gbi hafiflyorum hatta şuan yazarken bile kendim yapyomjs gbj rahatladim :-) uyuma modundaym cocklf uyudu bj ben kaldm ayakta sabahta cock okla gdick erken kalkicm :-) 
(1,451 puan) tarafından
Ay aslında çok uykum var yarı detaylı girdim bende pek yapamadan uyurmusum gibi geliyo bebeğim çok huysuz gece gündüz pek uyumaz başladığımdan beri rahat 4 kere emzirmisimdir :)
0 oy
(367 puan) tarafından
Kolay gelsin bende yatılı misafir ağırlıyorum yeni yattılar inşallah yatarım bende yatkiz sabah yap napcn gece gece
(1,451 puan) tarafından
Teşekkür ederim valla benim bebeğim çok huysuz uykuyu sevmiyor baktım hiç bı iş yapamaz olmuşum hemen giriştim aslında uykum yok değil
0 oy
(3,303 puan) tarafından
Ust komşum da senin gibi suan temizlik yapiyor. Gecenin sessizliginde ses daha azla geliyor. Yukari cikmamak için kendimi tutuyorum
(1,451 puan) tarafından
Kız öyle deme süpürme işi yapmiyorum ya da eşyaların yerini falan değiştirmiyorum bebeğim yaptirmiyo hiç bı iş bide 3 yaşında çocuğum var baktım ev aldı başını gidiyo uyumayip yapayım dedim numarası varsa mesaj at rahatsız oluyoruz diye
(3,303 puan) tarafından
Yok numarasi canım olsa yazarım. Bende de var bi tane o da bana ayni ama ses gitmez diye dusunsekte ses oluyor. O da supurge sesi degil ama takir tukur bi ses gayretli gayretli is yapiyor.
(1,451 puan) tarafından
Aa inşallah aşağıya ses gitmemiştir pek ya üzüldüm şimdi ben gardrop lavabo banyo sildim düzenledim daha sesiz olayım bundan sonra
0 oy
(14,431 puan) tarafından
Defne burnu kapalı kontrol ediyorum ateşı varmi diye ara ara 
(14,431 puan) tarafından
Ah ah çok geçmiş olsun canım. Şimdi götüreceğim bende ilerlemeden
tarafından
Teşekkür ederim cânım size de geçmiş olsun İnşaAllâh
(14,431 puan) tarafından
Kizarıklık var antibiyotiğe gerek yok dedu sprey iburamin yazdı soğuk buhar vereceğim evde . Şükür ilerlememiş
tarafından
Yâ senin kız küçük ama iburamin kesinlikle önermiyorum demişti bir doktor bana ben de dedim acilde yazmıştı doktorun biri diye ama çocuk doktoru yok iki buçuk yaş öncesi kesinlikle verilmemeli dedi
(14,431 puan) tarafından
İlacı bırak mama bile içmiyor sabah altıdan beri bu saat oldu. Napcam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Gece temizlik yapmayı hiç sevmem
(1,451 puan) tarafından
3 te uyudum ilk ve söndü galiba :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 677 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,105 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu