+2 oy
1,890 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Daha önce burda post acmıstım benim bi görümcem var esimle benden iki yas kücük 27 yasında ilahiyat mezunu atama bekleyen bir insan şahsiyeti, evlendiğimiz günden beri her izne onlara gitmemizde eşimi benden kapışıyo benim yanımda el ele ya da sarılıp tv izliyolar ben kös kös kalıyorum bi kösede ben yokmusum gibi esimin karısı gibi hareketler yapıyo yemek masasında benim yanıma esimi oturtmamaya calısıyo koltukta yanına oturtmamaya calısıyo kalk demeyim diye esimin eline yapısıyo yine vs burda anlatmıstım, gurbetteyiz bu hafta ziyaretimize geldiler semt pazarına gittik bir an kalabalık oldu esim beni kalabalıktan cıkarmak icin on onbes saniye elimi tutup beni cekti bu kadarcık süre el ele yürüdük esimle, bu hanımefendinin yüzü düstü birden, içimden dedim ki bu kız ya gelip sarılıp öpecek ya da bi atak yapacak dedim, esim eve biraz erken varmak icin ben önden gidiyorum siz geze geze gelin deyip önden hızlıca eve gidiyo ben de kayınvalidem görümcem arkasından gidiyoduk bu görümcem birden depar attı kosa kosa gidip esimin elini tuttu ve iki sevgili gibi eve el ele gittiler ben de kayınvalidemle arkadan kös kös eve döndüm. Bu şu*rsuz kızın hareketlerinden gına geldi. Geldiği günden beri de abisinin evlendiği için abisiyle olan tüm hayallerinin suya düştüğünü anlattı abim evlendi tüm planlarımız bozuldu gibisine.abisiyle eve cıkacaklarmıs birlikte yasayacaklarmıs ama abisi evlenip planı bozmus bak sen. Eşime söylesem o benim bacım ne var bunda modunda ama ben sustukça damarıma basılıyo. Elbette abisini sevsin sarılsın ama sırf karısının elini tuttu diye kosa kosa manitası gibi kocamla el ele gezmesin yani bu ne ya? Siz erkek kardeşlerinize bunu yapar mısınız? 

46 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından

Pardon ama yuh. Okurken ben sinirlendim. El ele tutuşmalar da ne öyle. Hiç yakışık alıyor mu ? Ben olsam en sonunda kızın direk yüzüne söylerdim patlayıp da. Sevmek ayrı bi olay, sev ama bu farklı birşey. Olmadı sen evleneydin ozaman abinle tövbe tövbe. Sapık sapık hareketler. Eşininde tepki vermeyip elini tutmasına izin vermesi peki ? Eşinde normal gelmedi bana. Otursalarmış ozaman dip dibe aynı evde ne diye almış seni. Eşinle direkt olarak konuş açık açık söyle bu hareketleri normal mi karşılıyosun de birileri görse sizi abi kardeş sanmaz de. Onlar el ele dönerken senin arkalarında kayınvalidenle dönmen ne yaaa. Sinirlendim yeminlee. Iki şamar patlatasım geldi ikisinede 😅 o görümce denen sıfatın sizin arkanızdan yürümesi gerekirdi bu nasıl bir kıskançlıktır neyi yarıştırıyosun sen ? Ruh hastası ☺️

Ne gibi bir planı varmış abisiyle kafalayacakmıydı abisini harbi sapık mı bu 😂 Seni kışkırtmaya mı çalışıyor anlamadım. Seni gıcık etmeye de çalışıyor gibime geldi sanki. Ayrıca kim abi kardeş birlikte yaşıyor normal şartlarda. Şartlar bunu gerektirir farklı birşey ama özellikle baş başa ayrı eve çıkmak nedir ? Ikisi de rahat edemez rahat kıyafet giyemez. Neyse kardeşim dilerim Allahtan tez zamanda kafa dengi birini bulur da evlenir !! (Kıskanç olsun ama öyle abisiyle sarmaş dolaş olmasına izin vermeyen tiplerden olsun) 😉

(880 puan) tarafından

Çok eski post 

(1,064 puan) tarafından

Eski postu hortlatmışsın bacım 

Merak ettim acaba görümcedende kurtulmuş mu artık

(11,944 puan) tarafından

Niye kendi postunu hortlatıyon bacım işsiz misiniz siz 😂😂

(1,064 puan) tarafından

Postu hortlatan kendisi mi acaba

-Reklam-
0 oy
(53,896 puan) tarafından

is esinde bitiyo abim var benimde hic oyle bic bic olmadik bekarkende hemde ikiz gibi büyüdük zaten anlasamiyoruz o ayri da anlassak ta dogru olmayan davranislar 

(53,896 puan) tarafından

eski postmus peki☺️

0 oy
(711 puan) tarafından

Görümcende bir problem var, babasından alamadığı sevgiyi abinden mı aladi açaba? Çok bağlanmış ve patolojik bir durum, sinirlenmek değil onun adına üzülmelisiniz

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Valla bende gorumceyim ne abimin elini tuttm ne yengemde kıskandım nede abimn yanına oturdum kazayla oturncq geç kocann yanına derim.hep yengeme bu ne yani koskoca insan benden bir yaş küçük yani sinir oluyorum böle insanlara senn yerin ayrı karisnn yeri ayrı valla yeri geldi qbimi attm yengemi tuttm yengemi üzemzsn diye ne bu yani buyumemis ergen Allah akıl fikir versin valla ne diyeyim

0 oy
(4,921 puan) tarafından

Evlendirin o kizi 

0 oy
(11,944 puan) tarafından

Ay lütfen şu posta yorum yapmayın. Hastalıklı ruh hastaları yine iş Başında. Bu arkadaş @sevimcan diye bir hesap daha açmış orda da kendi açtığı posta kendi cevap vermiş bu hesabından. Allah akıl fikir versin ne kadar boşsunuz ya. Biz kimlerle muhatap oluyoruz burda böyle Allah korusun valla

Üstelik @Ferdahannnn diye bir hesabı daha var🤦‍♀️

(23,443 puan) tarafından

Bence kocayı boşayıp görümce ile evlensin ona daha takıntılı baksanıza 

(1,064 puan) tarafından

Ve eski post

(23,443 puan) tarafından

@-HoneySeptember- kız ben ayrı ayrı hesaplarda kişiyi tanıyorum ama bazen o kişi gitti yeni hesapla geldi veya nick değişti falan sanıyorum yoksa anlattığı hikâyelerde bazen tanıdık geliyor ama işsiz mı hasta mı insan kaç ayrı profille kendi kendine de yorum yapmaz yani :) cidden aklım almıyor bunu benim 

(11,944 puan) tarafından
+1

Ahahaha ya Hadi bir sürü farklı hesap açıyorsun bari hep aynı konular açma da insanlar çakmasın Kendisi saf karşısındakileri de bu kadar saf sanıyor herhalde 😂😂

(1,064 puan) tarafından

Arkadaş takıtılı birine Benziyor ondan böyle mi yapıyor artık anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 353 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,175 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 403 göst.
2 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
17 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,684 soru

24,075,827 cevap

330,915 kullanıcı

...