0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,898 puan) tarafından
Kızlar temmuz dan beri eşimle korunmuyoruz. Ama bebekte olmuyor benim yatakta beklememem mı hemen lavaboya gitmemden mi yoksa yumurtlama gününde olmadığı için mi smdi den soru için özür dilerim 

8 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Ovulasyon testi yap yumurtalamaya denk getirmen gerekiyor 
(2,898 puan) tarafından
Tamm canim çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Biz ikinciyi planlı yaptık 2 ay sürdü ben yataktan hemen kalkmıyordm  ve yumurtlama döneminde daha sık birliktelik yaşıyorduk 
(2,898 puan) tarafından
Aslında bende 2. Yi istiyorum ama kızım henüz tuvalet eğitimi yok bakabilir miyim diye düşünüyorum
(1,344 puan) tarafından
Bakarsın inşallah büyürler beraber.
(2,898 puan) tarafından
Kızımda 2.5 yaşında ama Bebek gördü mü anne bizim bebeğimiz yok veya var diyo
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Nasil oldugu zaman tek gece tek iliski korunma oldugu halde de hamile kaliniyor. Yatakta beklemeye bence gerek yok bir damla bile iceriye gitse jet hiziyla ilerliyor spermler. 
(2,898 puan) tarafından
Anladim cnm çok sağol
0 oy
tarafından
Ben yumurtlama dönemi ni takip ettim 

Ayına hamile kaldım canım biraz bekle bence yatakta 
(2,898 puan) tarafından
Tmm canim çok sağol
0 oy
(163,325 puan) tarafından
once folik asite basla
(1,344 puan) tarafından
Bisey soylicem ama inanmicaksiniz folik asitin adını duyunca bile tüylerim ürperiyor bende yan etki yaptı her gün bayılıyordum  içtiğim zaman . 3 gün boraktm kendime geldim icitm tekrar yine aynı 1 Ay sürdü neredeyse. Bayılmalwr
(163,325 puan) tarafından
allah allah nedenki icindeki bi maddeye alerjinmi var acaba
(2,898 puan) tarafından
Zaten canim ilk ilaç falan almam lazım benim gebeliklerin kanamalı oluyor kızımdan önce kürtaj ve düşük yaptım kızımda da kanamam olunca hemen ilaç aldım kan pıhtılaşma varmış bende
(1,344 puan) tarafından
Evet doktor  hemen kesti..
 herkes hamileyken oluyor bu tür şeyler dedi ama mahvetti beni folik Asıt. 3 gün içmedim kendime geldim  eşim al iç bireyin yok dedi 2 saat sonra fenalaştı ertesi gün yine aynı 1 ay devam etti sonra doktora danistik  kızdı çok gerek bulmuyorum ben zaten dedi o zaman nye verdiniz dedm bana.
0 oy
tarafından
Yumurtlama gunune denk.getir canım hatta yumurtlama gununden iki gün önce yumurtlama günü ve iki gün sonrası çok önemli ilişki sonrası hemen kalkma beline yastık koy ayakların hava da yaklaşık 45 dakika dursun ardına bile kalkma yat yani duşunA akşam girersin hemen yıkama Alt tarafini
(2,898 puan) tarafından
Tamm canim çok sağol
tarafından
Rica ederim kuzum ne demek
0 oy
(5,198 puan) tarafından
1 seneye kadar normal olmaması daha 3-4 ay olmuş denemeye devam edin haftada en az 3 korunmasız ilişki olmasi lazım Dr öyle demişti ben çocuk düşündüğüm zaman 
(2,898 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(6,900 puan) tarafından
Takvim indirdik yumurtlama günlerini degerlendirdik ama gun asiri beraber oluyorduk zaten bebis olsun diye 
(2,898 puan) tarafından
Biz nerde gün aşırı sadece hafta sonları
(6,900 puan) tarafından
Dogrudur canım ya gece kalkacaniz sabaha karsi falan benim esimde yogun calisiyordu bazen oyle oluyordu yumurtlama gunune denk gelince

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 476 göst.
7 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Kubra- (1,124 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 608 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde nur2525 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 249 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,308 soru

24,056,480 cevap

329,934 kullanıcı

...