0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün ben çay koyarken kayınpederim arkamdan eşime para verdi gizli şekilde eşimde sessizce maaşda hallederiz dedi bana sonra bişey demedi ben bi açıklama yapar diye bekledim ama sizce eşime bişey demeliyim 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,469 puan) tarafından
Belki eşiniz paraya sıkışmıştır babasından borç almıştır soracaksanizda hesap sorar gibi sormayın rencide etmeyin
tarafından
Büyük ihtimalle öyle oldu onun için sormak istedim bende mi kalsın
(5,469 puan) tarafından
Bence usteleme baba oğul sonucta
tarafından
Evet sizde kalsın rencide olmasın belliki paraya sıkışmış
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sormam babasıyla arasında geçen herşeyi gerekli birşeyse zaten genelde söyler 
tarafından
Bunun için değilde sanırım paraya sıkıştı onun için sormayacağım
tarafından
Olabilir canım işte belki seni üzmek belli etmek istemiyordur o yüzden dedim
tarafından
Evet öyle sanki teşekkür ediyorum
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Sıkışmış demekki baba oğul arasında kalsin canım sorma bence 
tarafından
Evet teşekkür ederim
0 oy
(4,957 puan) tarafından
Ben sorarım düzgün bir üslupla. Babandan para aldığını gördüm, sıkıştığımız bir durum mu var diye. Hayat arkadaşı değil miyim neden benimle paylaşmasın ki bir sıkıntısı varsa. 
(4,957 puan) tarafından
Ben bunu kabul etmiyorum, hassas o yüzden utanıyor. Hayır siz bir hayatı paylaşıyorsunuz. Sana bir sıkıntısı olduğunda söyleyecek ki sen de ayağını yorganına göre uzatmaya çalışacaksın. Sen bu durumu bilmeden birşeyler istediğinde daha çok rencide olmuş olması gerekiyor.
tarafından
Kuzum zaten şuan farkındayım ev borcumuz var o bitirir di bizi
(4,957 puan) tarafından
E biliyormuşsun zaten sen durumu, o zaman sorma bile. Eşin de senin durumu bildiğinin farkında olduğu için söylememiştir.
(4,957 puan) tarafından
Yapabileceğin ek bir gelir işi varsa onu yaparak destek olmaya çalış.
tarafından
Yok çalışıyorum bende :)
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Sorduğunda ters tepki almicaksam sor cnm 

Benim ki sormadan anlatır akşam işe gidip sabaha kadar neler yaptığını bile anlatır o yüzden ben sorma ihtiyacı duymuyorum hiç bişi eğer seninki sorduğunda güzelce anlatırsa sor 
tarafından
Diğer konularda anlatır zaten ama bunu söylemediğine göre utanıyor
(1,535 puan) tarafından
Bazen maddiyat olunca konu kendilerini yetersiz hissediyorlar şu sıralar o sıkıntı bizde de var bende bahçeden zeytin topluyorum kışlık kurup satıyorum ona destek olmak için maddiyat oluncs konu çocuklara bize yetemediklerini düşünüyorlar sanırsam
0 oy
tarafından
Ben sorardım ama direkt neden babandan para aldın falan diyerek değil. Ağzını arardım bi şekil. Ben eşimden bi halt gizlemiyosam o da benden gizlemesin. Sıkışıksa durumu benimle de paylaşsın ona göre belki benim de yapabileceğim bişi olur, ev harcamalarını kısarım, ona destek olurum falan. Bilmek isterdim yani
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Sıkışmıştır babasından istemiştir. Bence sormana bile gerek yok
0 oy
tarafından
Bence gördüm para aldın ne için de güzelce konuş 
0 oy
(925 puan) tarafından
Bizimkiler de alır verir yaparlar bişeyler, bazen söyler bazen de ödeyeceği zaman öğrenirim aldığını. Ona da mi karisayim kız :D 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 363 göst.
10 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (129 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 340 göst.
13 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde At Work (7,108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,313 göst.
5 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmanr (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,335 soru

24,167,676 cevap

335,700 kullanıcı

...