+1 oy
2,036 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle aramızda tartışma geçti ve kayınbabam müdahale etti,ve bana şiddet uyguladı bende ilk kez baba evine geldim ve yarın hukukî işlemleri başlatacağım ne olursa iki dünyada da hakkım helal değil, lütfen kızlar kimseye boyun eğmeyin kadın olarak kendinizi çaresiz hissetmeyin.Alnımın akıyla çalışır çocuğumada bakarım kendime düzende kurarım düşersem kendime yaslanirım kimseye ihtiyacım yok 

46 Cevaplar

0 oy
(5,383 puan) tarafından
B.k yemiş. Babam dahil hiç kimse bana el kaldıramaz. İyi yapmışsın giderek. Nerenin i.tiymiş de sana vuruyormuş. Terbiyesiz herif
tarafından
Gününü görecek yarın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Perişan ettiririm hayatını karartirim net bir şekilde herseyi yaparım kaynimin bana eli kalkti kalkiyordu rezil rüsva ettim susmadim evden kovdurdum kadınlara kalkan eller kırılsın inşallah 
tarafından
Amin bende susmadim susmam da
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Oğlu yetmiyor bı de kendisi 

Rabbim yardımcın olsun 
tarafından
Amin...
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Allah yolunu bahtını açık etsin. Sana hayırlı kazanç kapıları açsın. Evladınla eviniz bereketle dolsun taşsın. İnşallah yolunda muvaffak olursun
tarafından
Amin hiç pişman olacağımı düşünmüyorum kesinlikle
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Allah aşkına kendi baban varsa o tokata karşılık bitane eşinin suratına patlatsin bide tükürsun erkekligine 
tarafından
Babamla boşanma davasi açacağız yarın
0 oy
(3,153 puan) tarafından
Kocamın rahmetli babası olurdu yada ailece hayatmdan si…. Giderdiler
tarafından
Bende aynısını yaptım
(3,153 puan) tarafından
En iyisi canım boşver hayatından 3 5 ** eksilir
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Acaba hata mı ettim demeyecegin bir sebebin olmuş. Gözün arkada kalmaz. Yeni hayatında mutluluklar başarılar dilerim. Allah sana hayırlı kapılar açsın, işlerini rast getirsin 
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(9,076 puan) tarafından
O vurduğu elini alır g.ötüne sokarım. O kim köpek ki bana vuruyo. Ne eş ne kayınbaba ne başka birisi. Kimse el kaldıramaz.
tarafından
Bende öyle yapacağım asla onlara boyun eğmem bu saatten sonra
(9,076 puan) tarafından
Darp raporu aldın mı.. keşke hemen o evden çıkınca polise gitseydin.
tarafından
Henüz almadım
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Yüzün kızarıksa darp raporu al önce yada keşke o an polis çağırsaydın
tarafından
Geçti ama onların yüzü kızaracak yarın
(1,782 puan) tarafından
Ailen ne yorum yapıyor
tarafından
Kesinlikle bizim için bitmiştir diyor babam
0 oy
tarafından
MaşaAllâh ilk defa böyle kendine güvenen birini görüyorum 
tarafından
Kendimi ezdirmek için var olmadım çünkü bunun içinde savaşırim
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Alllahim sana bu yolda güzel hayırlı kapılar açsın canım amin.

Bana babam vurmazken eşim dahil olmak üzre k.peder kim ki vuruyor bende aynısını yapardım diye düşünüyorum 
tarafından
Hakkımı sonuna dek savunurum
0 oy
tarafından
İşte bu ya gözlerinden öpüyorum helal olsun sana essek kadar herif utanmadimi hiç sana el kaldırmaya eşin olucak meteliksizde buna ses çıkarmadı yazıklar olsun ailesine bu benim eşim herkes saygı duyacak diyemeyen hiç bir erkek evlenmesin ya hele anne babasının kuyruğundan ayrilamayan evciller 
tarafından
Evlenmeden önce evlilik raporu verilmeli sütten kesilip kesilmediğine kadar bakılmalı
tarafından
Kesinlikle evlenmeden ehliyet alınması gerekli psikologlar tarafından incelenmeli ya
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Yuh artık   eşin ne halt yıyordu o arada sana tokat atmaya hakkı yok  şikayet et 
tarafından
Babasını sakinleştiriyordu
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Pislik elleri kirilsin
tarafından
Aminnnn
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Aynen oyle en iyisini yapmışsın asla kabul edemem bende esler arasında neyse o bile olmamali ama o kim sana vurcak
tarafından
Benim için bu saatten sonra çöpten farkı yok
(5,219 puan) tarafından
Olmamalı zaten
tarafından
Kesinlikle ben çok güçlüyüm kendimi ezdirmem artık
(5,219 puan) tarafından
Aynen oyle Allah yardımcın olsun
tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Darp raporu al
tarafından
Elimde delil çok alacağım
0 oy
(413 puan) tarafından
Bende 5 6 ay önce senin gibi bisey yaşadım  kayinmababa yüzünden evimi cocuklarim8 terk ettim ailem gidip dovucez dediler iş kötüye gitmesin diye bıraktılar eşimde hoc bisey demedi sessiz kaldı sorumsuz zayıf eşler olunca herkes herseyde yapar soylerde surumdur kayinpederini elinden geleni ardına koma
tarafından
Sen ne yaptın peki geri eşine mi döndün ona rağmen
(413 puan) tarafından
Evet döndüm benim kay8npedeim bana şiddet uygulamadi tartıştık sadece ben eşime kızıp gitmiştim biz onlarla altli ustlu otiruyoz ya burdan çıkarız demiştim yada biter dedim eşimde kabul etmedi Bende çıktım evden 4 çocuğum var boşanmak kolay ya çocuklar... döndüm a aramızda mesafe var hicbiseyime kavuşmalarımız izin vermiyorum y7z vermiyorum okadar
tarafından
En güzelini yapmışsın o halde eşinde arkandaysa
(413 puan) tarafından
O zaman deguldi şimdi arkamda menfaatleri için yaptığını anladı cunki beni eşime karşı kötüleri aylarca Allaha havale ediyorum
tarafından
Çok güzel rabbim göstermiş anlamissa
(413 puan) tarafından
Aynen sende insallah istediğine ulaşırsın
tarafından
İstediğim çocuğumla güzel bir gelecek kurmak
(413 puan) tarafından
Eşinden bosanacakmisin?
tarafından
Evet bana sahip çıkmayan bir adama boyun egemem
(413 puan) tarafından
Bosver ya eger eşin sana iyiyse tartışmadan önce mutluysaninz onlar yüzünden yuvamız bozmayın.esinde bisey demiyorum aramıyorum sormuyomu
tarafından
Hayır kesinlikle 4 gün oldu
(413 puan) tarafından
Arayıp sormuyosa kendi bilir yuzu yoktur gerçi ben eşimde beni hiç aramadı sormadı babasını nasıl olduğunu bildiği halde sende gerekeni yap ama iyi düşün
tarafından
Geri süreç nasıl ilerledi peki?
(413 puan) tarafından
Geldikten sonrasını mu soruyorsun. Eve geldikten sonra eşimle aramda çok soğukluk vardı.2  ay kayinpederle kaynanayla hickimseyle görüşmedim eşim gidelim dedi yok dedim tartıştık sonra gittik barıştık ama 3 ay evlerine barıştırmak sonra hiç gidip gelmedim tadilata girdim kaynanam bizi hep yemeğe çağırdı öyle gidip geldim yoksa yine gitmezdim eşim şuan babasıyla konuşmuyorum bile eşlerden viliyo ailesini onları ezdimwk için tarafımızdan olmuyolar
tarafından
Kocanla mutluysan boşver gerisini önemi yok keşke gerçekten arkamda dimdik adam gibi dursaydi
(413 puan) tarafından
Valla benimkide durmadı herkes onu aşağıladi küçümsedi okadar şey yaşadım mutluluk mu o nedir
tarafından
Burda onu aşağılayan yok ama hep beni
0 oy
(1,917 puan) tarafından
O adama ne oluyor be 
tarafından
Adam lafını hak edene denir
(1,917 puan) tarafından
Aynn cnm uzuldm ya  gcmis olsn
tarafından
Sağol canım
(1,917 puan) tarafından
Sende saol cnm
0 oy
(54,019 puan) tarafından
esin olacak adam izin verdi sanirim kurtulmaya bak umarım cocugu yipratmazlar bu surecte hakkinda hayirlisi olsun 
tarafından
Elimde deliller var çünkü çocuğu onların eline bırakmam
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Boşanmakla kalmam hepsini rezil ederim hakkimdan kimse gelemez hem boşanma hem maddi manevi kocama kayinbederime ayrı ayrı darp ve tazminat davası acarimen son hepsi olup sonuclanincada baba oğul ikiside güzel bir dayak yer otururlar hırsımı kesinlikle alamam yapacağım söyleyeceklerimin sınırı olmaz 
tarafından
Bende elimden gelenin fazlasını yapacağım kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 920 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
0 oy
17 cevap 651 göst.
0 oy
14 cevap 498 göst.

Kategoriler

1,472,510 soru

24,112,156 cevap

333,030 kullanıcı

...