0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (18,556 puan) tarafından
Ben izledim meğer o kızlar neler yaşamış.. gerçekten bu belgeseli izledikten sonra cahil olduğumuz bir kez daha anladım. Allah zamanı gençlerinin yardımcısı olsun ya özellikle şu "Z KUŞAĞI" diye adlandırdıkları gençleri 

4 Cevaplar

+1 oy
(255 puan) tarafından
Bende bir Z kuşağı bireyiyim ama bu kadar otekilestirmeyi anlamiyorum kusaklar her zaman vardi farklar bu oadar hissedilmiyordu simdiki bireyler kendilerini soyutlayarak hiçbir şey yapmayarak dünyayı degistirebileceklerini dünyanın kendi etraflarında döndüğünü düşünüyorlar kendi doğruları dışında bir doğru saymıyorlar kediciklerde bunlarin sonucunda doğmuş bir durum bi tarikat adamlar gençlerin en zayıf noktalarından yakalayıp sistemi oturtmuşlar beğenilme saygı görme arzusu onları kullanılmaya iteklemis 
(1,212 puan) tarafından
Çünkü eski kusakalr çok akilliyfi demi onların cehaletlerini yeni kuşak çekiyor bir bilseler
(255 puan) tarafından
Ben eski kuşakların akıllı olduğunu söylemedin tam tersine düşünme yetilerinin değişikliği kabul yeteneklerinin olduğunu düşünmüyorum onlara sunulana şükredip yaşamışlar ve hala da oyleler ben yeni kuşağın eksilerinden bahsettim hiçbir şey yapmadan sadece aykırı olarak birşeyler basarilamaz degismez degismeyecekte
(18,556 puan) tarafından
Benim otekilestirdigim Z kuşağı benim senin gibi olanlar değil. Bizim aklımıza eriyor artık bazı şeylere neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz. Şimdi sen bi Z kuşağı olarak sokakta öpüşen birini görsen yanlis bişey olduğunu bilirsin hatta belki uyarırsin ama o yanlısı yapan da bir Z kuşağıdir anlatmak istediğim oydu aslında
(1,212 puan) tarafından
Dur ben postu açanla yorum yapani karıştırdum;)
(5,414 puan) tarafından
Bir Y kuşağı bireyi olarak alkışlıyorum. Artık küreşellemenin de etkisiyle dünya çok hızlı değişiyor. O yüzden de her bir kuşak arasındaki fark giderek açılıyor. Bunun için daha hızlı koşmamız kendimizi çok daha fazla geliştirmemiz yeni çağı yakalamamız lazımken çoğumuz bizim zamanımızda böyle mi diyerek hem kendini hem de karşısındakini ötekileştirme yoluna gidiyor. Ama halbuki adı üstünde artık bizim zamanımız değil.
-Reklam-
0 oy
(11,243 puan) tarafından
İzledim ama kafamda oturmayan yerler var anlatılmayan çok daha farklı şeylerde var gibi ama anlatılan bile çok kötü çok zor 
(18,556 puan) tarafından
Evet avları hep Zengin kişilerden seçiyorlar.
(11,243 puan) tarafından
Ama zengin insanları parayla nasıl kandiriyolar bende bunu anlamadim mesela
(18,556 puan) tarafından
Belgeselde diyorlardi ya işte avlarını gözlerine kestiriyorlar bazilarini 1 ay bazıları 6 ay bazılarını 1 yıl takip ediyorlar vs tabi o ara arkadaşlık kuruyorlar falan. Sonra iş sevgililige kadar gidiyor. Daha sonra tehdit ediyorlar resimlerini ifşa ederim vs artık neyle tehdit ediyorlarsa elleri kolları bağlı onlar ne istese yapıyorlar.
(1,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Belgeseli dinlediniz ise tarikat zaten 80 li yillardan beri yapılanmaya başlamış, girebilmek için üç şeyden biri olmalı diyor  ,ya çok güzel insanları,ya çok zeki insanları üniversite okuyan yada zengin insanları hedef alıyorlarmis yani aralarında fakir ama zeki üniversite mezunu insanlar ve seçilmiş çok güzel kızlarda var kurbanların hepsi zengin insanlar değil
(1,980 puan) tarafından
Şöyle diyorlardi siz zengin çocuklarıni nasıl kandiriyorlar dediniz diye yazıyorum benim anladığım belgeselden mesela  zengin bir çocuk ama zaafı para değil eğitim yada statü mesela çok eğitimli insanları gönderiyorlar kitap yazarları falan var içlerinde yada tarih bilimciler vs gibi  o çocuğun zaafina göre öyle kişileri yönleriyorlar onlarla arkadaşlık kurdurup sonra bir şekilde ya  beynini yıkıyorlar yada şantaj edecek bir konu bulup yanına cekiyorlarmis yada  zaafı güzel kızlar seçilmiş güzel kızlar ile tavliyorlar gibi gibi yani kisiyi aylarca taniyip zaafina göre arkadaşlık kurup sonra şantaja ceviriyorlarmis
0 oy
tarafından
Adnan oktarinmi kedicikleri
(18,556 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,980 puan) tarafından

Bende izliyordum, daha doğrusu temizlik yaparken dinliyordum ,eşimde gördü kızdı dinleme böyle ap.tal saptal şeyleri diye , sonra kendide dinlemiş ,sen bakınca merak ettim aaa neler olmuş diyor neler yapmışlar :) 

(18,556 puan) tarafından
Bende bulaşık yıkarken izledim hayretler içinde kaldım. Her şey en ince ayrıntısına kadar planlanmis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 245 göst.
4 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 391 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 724 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,556 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,820 soru

24,116,550 cevap

333,248 kullanıcı

...