0 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar bebeğim cuma günü 9 aylık oluyor  ve son 1 haftadır gece yarısı kalkar sabaha karşı uyur ha bir eziyeti yok bana ben uyuyorum o yatakta oyuncakları ile oynuyor uykusu gelince kalkıp sallıyorum ama düzeni de şaştı sorun da orda zaten bu sefer sabah 10 a kadar uyuyor kahvaltı öğünü kaçıyor 

Mesela normalde akşam 21.30 da uyur en geç 22.00 da dün 00.30 ya uyudu yine uyandı arkadaş ben anlamadım bu işi sonra sabaha karşı 6 da yattı uyudu nereden baksan 2.3 saat uyanıktı bugün 11.30 da kalktı 3 gibi uyudu ama tavşan uykusu uyku denmez asla şimdi bu saatte uyumak için çıldırdı ağlama krizine girdi uyudu nasıl yapıcam bilmiyorum dişi de çikti ikincisi geliyor acaba o mu zorluyor ne oluyor bilmiyorum hiç ne yapabilirim annem teyzem uyut geri alışmasın diyor ama o an görseniz Çin gibi bakınıyor asla uyumaz yani 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de öyle canım 8 aydan itibaren uyku düzeni falan kalmadı dişinden büyük ihtimal bide atakları geliyor ondan çok normal bak biz 10 aylık oldu şuan çocuk 9 30 10 da uyuyor sonra 4 te kalkıyor 6 da uyuyor çok yoruldum 
(2,203 puan) tarafından
Canım dediğim gibi benimki bana bişey yapmıyor ben uyuyorum o kendi oynuyor ama onun düzeni için endişe ediyorum ha bide şuan kendi oynuyor bu böyle giderse büyüdüğü zaman beni kaldırcak gel oyanuyalım diye
tarafından
Benimkinde bana biley yapmıyor kalktığında aynen oyun oynuyor ama uyutmak için yine de kalkmam gerekiyor eskiden kendi oynar uyurdu şimdi oynayıp benim uyutmami istiyor
(2,203 puan) tarafından
Al benden de o kadar ağlar anlarım uykusu geldş kalkıp sallıyom sonra uyuya kalıyorum o ayaklarımda sabaha kadar artık ayaklarım yok sayesinde
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benimki de 9 buçuk aylık. Diş belasından bizim de feleğimiz şaştı bu ara. Ne uyku kaldı ne başka bişe sürekli bir ağlama krizinde 
0 oy
tarafından
9aylik oğlum gece 5defa kalkıyor uykusu güzeldi birden bozuldu mama veriyorum içiyor 2saat sonra yine kalkiyo perişan etti beni
(2,203 puan) tarafından
Anlafım ki bu ayda normalmiş tek değilmişim brn bir tek 4. Ay da uyku gerilmesi var sanıyordum benimki gece beslenmiyor ama bşk mesela sana yazarken kalktı beni görmüyor tv izliyor meraklı
0 oy
tarafından
Ay senin de oğlun 27 ocak doğumluydu değil mi? :) 

Dişler mi geliyor acaba o yüzden mi gerileme yaşıyor
(2,203 puan) tarafından
Aynen canım benimki 27 ocak doğumlu valla bir tane geldi şimdi yandaki geliyor beyazını görüyorum deler ya birinci gelsin diğerleri daha kolay olacak diye külliyen yalanmış seninki de 27 ocaktı denk canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 473 göst.
31 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu