0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Bizde ledler vardı ben beşiğin üzerini süslemek istedim çok kez dedim eşime yok bahçeye goturcegim falan diye yaptırmak istemedi bana ama benim içimde kaldı neyse onları götürdü bu bahçeye takicam diye bugün bı baktım görümcenin odasında aa dedim bizimde vardı bundan oda dedi sizin zaten kendi odasını süslemiş eşime dedim bana vermemistin hani bahçeye takacaktin diye onlar ***** şeyi gibi ne yapacaksın sen dedi bide küstü başka odaya gitti 

5 Cevaplar

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Sen küsme diye kendi küsmüş:D

(1,451 puan) tarafından
Of hep böyle yapiyo zeytinyağı gibi üste çıkıyor:)
(1,535 puan) tarafından
Çünkü erkek tatlım benim tosunda öyle küser gider telefonu alır eline ben de giderim iyice bi içimi dökerim azda bi göz yaşı karıştırırım araya yine ben haklı çıkarım haksız olsam da haklı çıkarırım kendimi
(1,451 puan) tarafından
Benimki bana acımaz ki canım biz son evreleri yaşıyoruz Allah'ım bozmasın sizin evliliginizi de inşallah
(1,535 puan) tarafından
Amin cnm
Siz Kaç yıllık evlisiniz cnm
(1,451 puan) tarafından
5 oldu canım
(1,535 puan) tarafından
Daha yeni evlisiniz kuzum nasıl son evresi oluyorsun sıkıntılarınız mı var
(1,451 puan) tarafından
Hiç anlaşamıyoruz birbirimize çok zıttız asla problemlerimizi çözemiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önceliği sen olmalısın sen istemesen verir bişey diyemezsin ama önce sen heveslenip istemişsin senin yerinde olsam onun parasıyla daha güzelini alırım takarım nereye takacaksam
(1,451 puan) tarafından
Dedim bende trendydan alirim ama konuşmak varken küsüp gidiyo hiç kıyamıyor kardeşine bozuldum yani
tarafından
Ayy bu küsmek de moda oldu bu adamlarda :)) olsun tabiki kıyamaz ama karısının istediğini de kardeşine vermezsin ya. Heveslenmişsin begenmissin eşin değil yabancı bile olsa verir ya
(1,451 puan) tarafından
Ne bileyim tamam verdin hadi ben öyle deyince ben sana başkasını alırım falan der insan tersleyip küsmek nedir oeta yolu bulamıyor hep ailesini seciyo :(
0 oy
(196 puan) tarafından
Hem suçlu hemee küsmüş dıskekdkd
(1,451 puan) tarafından
Zeytinyagi işte
0 oy
tarafından
Bu erkekler her işe burnunu sokmasa şaşardım .alıp gözüne soksunlar aman takma alırsin yine birde sana tavsiyem bu tür konularda kimseye danışma al yap.
(1,451 puan) tarafından
Bizim evdeydi bozulur falan da laf söyler diye takmadım bahçeye diye götürdü gorumceye vermiş bozuldum açıkçası
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Niye küstü ki sjsjsjjs senin küsmen lazımdı burda sjsjsj
(1,451 puan) tarafından
İşte güya haklı sanıyor kendini

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 556 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 769 göst.
+1 oy
33 cevap 1,475 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,393 soru

24,071,671 cevap

330,689 kullanıcı

...