0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
Bebeğim 20 aylık artık sütten kesmek istiyorum dün ilk adımı attık yara bandı yapıştırdım uf olmuş annecim dedim bi daha emmek istemedi ama gecesi bizi aşırı zorladı ve sonunda istediğine kavuştu bunu nasil düzene sokabilirim gece emmek istediğinden neler yapabiliriz azaltıp kesmeyi denedim 1 ay önce doktor tavsiyesiyle ama azaltmaya asla izin vermedi 10 dakikada bir emiyordu birden kesmeye karar verdim bende kan degerlerim vitamin değerlerim aşırı düşük çıktı doktorum kesmemi söyledi yoksa bağışıklık sistemimin iyice çökecegini söyledi 63 kiloydum dogumdan sonra şu anda 45 kiloya düştüm sizden tavsiye istiyorum ilk bebeğim ne yapacağım konusundaki pek fazla tecrübem yok okuduklarimlada bir yere kadar araştırmalarda hep bunu yapin diyor ama nasil yapacagimizi anlatmiyor 

3 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Bende bugün kestim şuan gündüz iyi gidiyoruz ama gece napacam bilmiyorum oğlum 22 aylık 
(255 puan) tarafından
Allah sana da kolaylık versin canım dün sabah son kez emmisti gün içinde geldiğinde uf olmuştu ya unuttun mu dediğimde hiç actirmadan gitti eziyet etmedi ama gece aralıksız 2 saat ağladı
(6,077 puan) tarafından
Bizimde gece öyle olacak muhtemelen bilmiyorum napacağımı valla
(255 puan) tarafından
Sarılmak öpmek istiyorum kendinden itiyor dokunma diye sonra kendi geliyor uyuyacak tam aklına bişey geliyor bağırıyor sadece kaç kere kustu gece bağırmaktan sonunda pes ettim veriyim meme dedim onuda kabul etmedi asla ağzına almadi
(6,077 puan) tarafından
Yani bence verme bak biz öğlen uykusu yaparken kıyamet koptu emmek istedi vermedim ilk günler zor olacak zaten bu bariz belli kararlı olmamız lazım sakinleştirmek için uğraşmıyorum ben ya babasına veriyorum yada yanında oturuyorum şuan yanında uzanmıyorum uzanınca meme istiyor
(13,439 puan) tarafından
Kizlar 3 gun. Gercekten 3 gun dayanirsaniz unutuyolar. Bende inanmiyodum ama oglumu 20 aylikken kestim. Oda asiri bagimliydi eli nerde olursak olalim memedeydi. Hep koynumdan iceri sokardi. Dedemin dayimlarin yaninda kaynimin yaninda utanirdim. Birdwn kesicem dedim cok sinirlendim bi gun. O gece vermedim sabaha kadar ayagimda salladim. 2.gun daha az istedi o gece cok az uyandi. 3.gun hic istemedi. Ama ben cok agladim her anne gibi :( cok duygusal bi donem Allah yardim etsin kizlar ya
(255 puan) tarafından
İnşallah çabuk geçer bu dönem onun aglamalarina bende ağlıyorum elimden bişey gelmiyor çünkü
-Reklam-
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Gündüz çok aramıyor üç gün sonra iki olucaz ama gece uyaninca malesef istiyor ya

İlk günler anladı arkası dönüp yatti bana ama sonra kıyamadım gündüz verdim bende yavaştan keseyim dedim ama tabi verince gecede istiyor bakalim artik ne zaman birakcaz 
(255 puan) tarafından
Şaşırdım kaldım gece nasıl olacakmış diğer bebekler nasıl ayrılmış bi bize mi zor anlamıyorum
0 oy
(3,324 puan) tarafından
16 gün oldu. Gündüz b hal oluyor ama bi gece problem yoksa öbür gece çıldırıyor. Sabır taşıyla kestim. Beşikte sallıyorum öyle uyuyor ağlarken. Çok zor Allah yardımcın olsun
(255 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah çabuk geçer bu halleri
(3,324 puan) tarafından
İnşAllah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
+1 oy