Valla alın aldırın gece calistirip yatıyorum sabah ev mis gibi uyanıyorumbir yatak topla kahvaltı yap yan gel yat iş yok güç yok elim ayağım oldu iyi ki almış eşim bugüne kadar neden almadım diyip ağlayasım geliyor
Ben Xiaomi kullanıyorum ama roborocks daha iyi bir marka
Robot alırsan sen iyice salarsın kız ev işini
merhaba bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama Dyson a yetiyosa bunuda kesinlikle yeter bende roborock s7maxv var ve çok memnunum robot süpürge ve Dyson tamamen farklı şeyler birini sen yapiyosun sonuçta biri kendi kendine yapıyor robot süper rahatlık gerçekten. Benimki kameralı modeli alırken hiç dikkat etmedim ama tatilde dışarda yada evde yokken robotu çalıştırıp evi izleyebiliyorsunuz yada bişey unuttuğumuz zaman bile direk oraya yönlendirip görebiliyorum.ayrica emiş gücü çok güzel 5200 Pascal mopu titresimli ve kesinlikle iz yapmıyor elle yapılan mop gibi olmasada hemen hemen her lekeyi çıkarıyor.cihazda çarpma sıfır denecek kadar az haritalamasi harika çok şükür ki önceki robotumda sikintilarim çoktu ama bu çok güzel o yüzden iyi araştırın lütfen.bircok özelliği var önüne çıkan nesnleri tanıma özelliği falan filan araştırmanızı tavsiye ederim bazı insanlar kamreyi sorun yapıyor ama aksine bana çok yaradı ben evde yokken evdeki ikici gözüm gibi. ayrıca yıkama istasyonu var orada temiz su ile mopunu temizliyor kirli suyu farklı bı kaba aktariyor çöpünü boşaltıyor sana hiçbir iş kalmiyor ama ben yıkama haznesiz almıştım daha gelmemişti ben alırken sonrada almadım fiyatlar malum.
1,488,308 soru
24,328,277 cevap
345,579 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın