0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Merhaba arkadaşlar ben birkaç ay önce memleketteydim eşimle biraz ufak tefek sıkıntılarımız oldu köyde eşim orada yengelerimin yanında eşimi sürekli tarafına girmesini istemiyorum konuşmasını istemiyorum deyince bir tane yengen artık beni aramadı yani ben memleketten döndüğüm zaman beni aramadı mesaj attım ne yapıyorsun diye bana mesaj attı senin eşin böyle dediği için ben seninle konuşmak istemiyorum dedi Bir daha da aramadı sormadı WhatsApp durumlarıma da bakmıyor bu durum beni çok zoruma gidiyor siz olsaydınız benim yerimde arar mıydınız yengenizi neden böyle yapıyorsun diye yoksa kendi haline mi bırakırdınız

5 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ay hiç anlamadım eşin yengene ne demiş ne olmuş 
tarafından
Canım ben memleketteydim eşim de memlekete geldi orada biraz sıkıntılar yaşadık eşimle eşim orada işte benim karımın sürekli telefonda konuşmasını istemiyorum dedi yengemin yanında ben evime döndüm yengem Bir daha da beni aramadı konuşmak istemiyorum dedi yani diyorum ki ben arasam yani kadın bana dedi işte eşim böyle dediği için ben seninle konuşmak istemiyorum o yüzden aramak istemiyorum seni söyledi bu da benim çok zoruma gidiyor
(6,077 puan) tarafından
Eşin öyle dediyse sende bişey demediysen haklı olarak üstüne alınmıştır görüşmek istemiyordur
-Reklam-
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Eşin bunu söylediğinde sen birşey demediysen, neden görüşmeyeyim diye, onlar senin de aynı fikirde olduğunu düşünüp ellerini çekmişlerdir. Hem eşin hem sen hatalısınız. 
0 oy
tarafından
Cvpp veren yokmuiii
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Kim demiş ne demiş hiç bişe anlamadım bacım. Aralara bir noktalama işareti filan koy
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Sanki ben yazmış gibi oldum aynı duruma bizde oldu eşim de hep öyle yapıyordu yengem aradım konustim dedi oda ozmn eşin evde olmadığı gün konuşuruz arada mesaj atarız birbirimize şöyle eşimin hatası şenlik birşey yok durumun anlat anlar anlayışlı biriyse kıskanç olduğunu söyle 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 682 göst.
15 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 483 göst.
23 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Merve A (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 613 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde ece9000 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 445 göst.