0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2. Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor kızlar. Geçen sene  kavgalıydk şansa tam o güne denk geldi haliyle  istediğim gibi kutlayamadık sadece sözlü oldu. Bu yıl güzel bişey yapmak istiyorum ama ne yapabilirim. Sizce güzel bi masa  hazırlasam evde mi  kutlasak yoksa dışarda mı yesek  bir bebekle .?  Bide kendim  emek verip bi pasta yapmayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim. Düğün cd sini açıp tekrar o günleri hatırlamak  dans etmek falan abes kaçar mı sizce.  Yoksa sadece yemek ve pasta ile mi kutlayaym. Siz neler yaptınız nasıl geçti evlilik yıldönümümüz. Çok kararsızım ya fikir verin lütfen 

4 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
Bence imkanının varsa bir hediye de eklesin çok güzel olur 
tarafından
Var canım ne alabilirim mesela. Ondan 20 gün sonrada eşimin doğum günü yaklaşıyor.  Yine bişey almam lazım ama ne alabilirim bilmiyorum
(561 puan) tarafından
https://ty.gl/4kfbcjvmob bak canım bu gömlek çok uygun güzel birşeye de benziyoe
(561 puan) tarafından
https://ty.gl/y1wggxqb6o bunu da eşimin doğum gününde ona almisti çok çok güzel
-Reklam-
0 oy
(4,957 puan) tarafından
Bebekle evde olmayı tercih ederdim rahatlık açısından. O uyurken rahat edersiniz vs. Yemek, pasta güzel fikir ama düğün cdsi pek bana göre değil. Onun yerine romantik ya da romantik komedi tarzı birşey seçip film gecesi yapabilirsiniz. 
tarafından
İşte CD den bnde emin olamadım cnm o yüzden sizlere de sormak istedim. Başka da bişey yapmama gerek yok heralde
(4,957 puan) tarafından
Bunlar yeterli aslında ama küçük detaylar katmak istersen, tanıştığınız günkü kıyafetin duruyorsa onu giyebilirsin, düğünde ilk dans şarkınızı çalabilirsin
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ben ilk kizim 8  aylikti ozmana denk gelmişti ve ikinciye hamileydim bilmiyordum güzel bir masa süsledim yemekler yaptim eşimde pasta alıp gelmisti 3 kişi ama 4 kişiydik kutladık cokta güzel oldu fotoğraf çekildik sonra dans falan 
tarafından
Tahmin edebiliyorum cnm çok güzel olmuştur
(5,219 puan) tarafından
Saol cnm sizinde olur emin ol Hediyede kızımla 8 ay içinde çekildiğimiz resimleri büyük bir çerçeve yaptırıp babam şiiri yazdirmistim kızımdan babasinaydi birde çok istediği gomlek vardi ozman onu almistim fikir olsun
0 oy
(24,346 puan) tarafından
Ben evde olmasından yanayım 2 yaşında bir oğlum var disarda onu oyalamaktan veya ona yemek yedirmekten ana odaklanamam evde çocuğu uyutur geceye devam edersiniz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 498 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
8 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (11,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 295 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
3 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,706 cevap

335,640 kullanıcı

...