0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Keseyi gordum.sukur 1 hafta once kasik.agrim oldu baya simdi hic kasik.agrisi falan yok.sadece goguslerim aciyo bayaa baska.hic.belirti yok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.doktor insallah bebegim sag salim dogar bisey olmamistir ya

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynıyım senle canım normal bence her gebelik bir olmaz leke kanama olmadığı sürece korkma 
(266 puan) tarafından
Cok sagolunn
-Reklam-
0 oy
(4,569 puan) tarafından
Belirti olmak zorunda değil ki korkma herkesin hamileliği bir değil 
(266 puan) tarafından
Coo sagolunn
0 oy
(4,657 puan) tarafından
Ara sıra kasıkta ağrı dışında benimde belirtim yok 5+6im 
(266 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(690 puan) tarafından
Cogu belirtiler beşinci haftadan sonra başlıyor bebek büyüdükçe anneye veriyor sıkıntıyı takma kafana keyfini cıkar 
(266 puan) tarafından
Cokk tesekkur ederim
(690 puan) tarafından
Keyfini çıkar boşver daha şimdiden sıkıntıya sokma kendini nokta kadar ne belirtisi olucak annesi Allah korusun Birsey olsa onunda belirtisi oluyor mutlaka
(266 puan) tarafından
Allah razi olsun icim rahatladi biraz cok sagolun
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Belirti 6 dan sona baslar canim
(266 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(300 puan) tarafından
Bende 4+2 yim canım, dogru duzgun belirtim yok sadece göğsümde hafif agri oluyor, henüz doktora gitmedim ama gittiğimde bebeği görememekten korkuyorum canım. Sanırım ilk haftalarda evham oluyor. İnşallah yavrularımız sağlıcakla kucağımıza alırız canım.
(266 puan) tarafından
Bende keseyi goremezsem diyo cok korktum gorduk sukur simdide kalp atisini duyamazsam diye korkuyorum sag salim kucagimiza aliriz insallah saglikla
(300 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Bende öyleydim hatta kesin çok rahat geçer diye düşündüm ama 6 haftada başladı belirtiler ölüm gibiydi resmen ama benimki kısa sürdü Allah'tan şimdi 12 haftalık olcam çok şükür hiçbir belirtim yok 
(266 puan) tarafından
Sag salim kucaginiza alin sizde insalalh bende insallah
(3,350 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bende senin gibiyim sadece kasık karın ağrım var haftaya doktora gidicem başka bir belirtim de yok 
0 oy
(8,877 puan) tarafından
4+5 Ken hamile olduğunun bile farkında olmayan bissuru kadın vardır bacım bı dur hele bişey olmaz her hamilelik bir olmaz her belirtide herkeste olmaz
0 oy
(142 puan) tarafından
Hamileliğimde hiç belirti yaşamayan ben 

Hamile olduğumu bazen unutuyordum 
0 oy
(4,916 puan) tarafından
9. haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu regl olmamak dışında. Göğüs hassasiyeti, yerleşme kanaması vs hiçbişe olmamıştı. 9. hafta bulantılarm başladı 14. haftaya kadar sürdü. İlla belirti olması gerekmiyo yani. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 512 göst.
0 oy
13 cevap 278 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler