0 oy
831 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
 eşime evlenmeden önce giyimime karışır mısın diye sorduğumda hayır tabiki istediğini giyebilirsin demişti , ama evlendikten sonra çarşafı yakın zamanda çıkarttım eşim ferace giy diye tutturdu ben giymek istemediğimi söylediğim halde ısrar ediyor kaba şekilde ne yapmalıyım sizce ( bu arada çarşafı aile baskısı yüzünden giydim evlendikten sonra çıkartttım) 

9 Cevaplar

+3 oy
(3,405 puan) tarafından
İyide çarşaflısın diye evlenmiş, yani o şekilde beğenmiş diyim. O zaman deseydin keşke aile zoruyla çarşaf giyiyorum, ferace de giymem, böyle böyle giyinirim diye. Elbise ceket gömlek  tarzı giyiyorum demişsin, çarşafla dünyalar kadar fark var arada. 
(14 puan) tarafından
Evlendikten sonra anlattım zorla giydiğimi anlayışla karşıladı çıkartabilirsin dedi ama bu sefer feraceye taktı kafayı bi kere de şu hayatta kıyafetime karışılmasın artık
(3,405 puan) tarafından
Hm anladım hayırlısı
(8,878 puan) tarafından
Arkadaşın dediği gibi çarşafla senin şuanki giyimin arasında baya fark var. Eşinde çarşafı çıkarsan bile ferace pardesü falan giyeceğini düşündü belkide
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yani kim ne derse desin kocanın senin giyimine karışmasına hakkı var. Özgürlük falan demeyin. Ahiretinden kocan sorumlu. Sana karışıyorsa senin iyiliğin için. Kötü bişey istememiş ki adam mini etek giy demiyor. Dünyaya ve görünüşe aldanirsan yanarsın bacım. Eşin yanlış bişey söylemiyor. Sonuçta senle carsafliyken evlenmiş. 
tarafından
Sonuna kadar katılıyorum
tarafından
(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)
0 oy
tarafından
Normalde ne giyiyorsun
(14 puan) tarafından
Elbise ceket etek gömlek tarzı , pantolon giymiyorum
tarafından
İlk çarşaf giyerek beklentiyi yükseltmişsin adam alışmış
0 oy
tarafından
Çoğu erkek böyle sanırım benim eşimde evlenmeden önce kıyafetime hiç karismazdi evlendikten sonra karışır oldu bana sürekli olarak şart koyuyo pantolonun üstüne uzun giyip çıkacaksın şöyle giyinceksin diye bide ben açığım bu baskılardan bende çok yoruldum 
(14 puan) tarafından
Ben kendimi mutlu hissetmediğim kıyafeti giydikten sonra ne anlamı kalıyor ki hayatımın, ben hayır giymeyecem diyorum eşim giy diyor bakalım sonu hayr ola
(8,778 puan) tarafından
Yapacaksın edeceksin gibi emir kipleri bana kullanıldığında fena şekilde karşı tarafı kırıyorum ve inatla tersini yapıyorum bu yüzden beni tanıyan bana emir verir gibi konuşamiyor. sende de oluyor mu bu nefret duygusu
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Anlamadığım şey şu çarşafi çıkarınca tamamen mi açıldın yoksa sadece çarşaf kullanmayı mı bıraktın yoksa çok güzel ferace modelleri var niye bu kadar takılıyosun ki
0 oy
tarafından

Tahmin ettiğim kişi misin :ermm:

(3,842 puan) tarafından
Ama öyle dersen bizde merak ederiz bebeek:))
tarafından
Ecik merak ediiiim bakım oysa yazar bana özelden benim diye :D
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Güzelce konuş istemediğini dile getir. Ama gönlünü yapmak için ferace alıp ara sıra giyebilirsin.
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Ay sen bana bi tanidik geldin ya
(2,385 puan) tarafından
Kim kim ☺️
0 oy
tarafından
Şu koyafet sorunu tamamen kalkmali bence kim ne istiyorsa giysin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy