0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından
13 haftalığım en arkadaki azı diş oluyor galiba çekilecek antibiyotik var kullanmam lazım aonra çekecek doktorum ama çekim esnasında zorlanırsa birsey olurmu 

2 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

Nolcak zor cikmis olur ceneye yukleniyor ya cenen agrir bi iki gun:)  dis zaten uyusuk acimaz

(281 puan) tarafından
Anladım canım bende onu diyorum gebelik ve diş işini hiç anlamadım önceden nasıl yapıyorlarmış bilmem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız gebelikte dış cekilmezki
(281 puan) tarafından
Çekiliyormuş kuzum çekeni duydum 3.aydam sonrada cekilebiliyormus offf kafam karıştı
(281 puan) tarafından
Bide niye çekilmiyor acaba bilgin varmı
(1,330 puan) tarafından
Son aylarda doğumu tetiklediği için çekilmiyor . 2. Trimester en uygun zamanı demişti dr
tarafından
Ben 12 haftalık iken çektirdim kadın doğum doktoruna gidip diyorsun oda Uygun görürse dişlerini yaptırman için rapor veriyor o şekilde dişini yapabilirler yoksa yapmıyorlar zaten riskli bir şey olsa derler riskli diye
(281 puan) tarafından
Doktor 3.aydan sonra gidebilirsin demişti bana
(281 puan) tarafından
13 haftaligiz şuan doktor 3aydan sorna yaptırabilirsiniz demişti diş doktorum da gel çekelim dedi
tarafından
Rapor vermeden mi benim bildiğim ve gördüğüm dişçi raporsuz yapmıyor
(281 puan) tarafından
Yoo çoğu dişçi rapora gerek duymuyor valla kuzum bende anlamadım
tarafından
Dişe uyguladıkları ilaçlar iğneler bebeğe zarar veriri diye yapmıyorlar belki iğnesiz çeker ama onada sen dayanabilecekmisin benim disime iki tane iğne vurmalarina rağmen çekimlerinde acidan ağlıyordum
(281 puan) tarafından
Inge veya fısfıs yapıyordu canım bana önceden şimdilik mapar bilmem ama fis doktoruma güvenirim bu konuda
tarafından
Viyy iğnesiz nasıl çeksin dozunu azaltıyorlar iğnenin
tarafından
Dîş çekimi doğumdan daha zor der ve susarim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 414 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Masel (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy