0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çayın yanına mozaik pasta ve poğaça düşünüyorum 

Yemeği ise 

Balık

Bezelyeli tavuklu pilav

Salata 

Düşünüyorum ama az gibi olur sizce yanına başka ne eklemeliyim

Öbür menü fikrim ise 

Fırında sebzeli tavuk 

Bezelyeli tavuklu pilav 

Salata

Mercimek çorbası

2 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Pilavı sadece bezelyeli yap bence. Balık daha şık oluyo. Balık yapacaksan pilava gerek yok hatta bence. Çorba balık ve salata yeterli. Fırında tavuk yapacaksan pilav olabilir yanına. Çayin yanına da pocaya gerek yok bence. İlla.tuzlu.bise.olsun dersen tuzlu kurabiye yap 
(9,076 puan) tarafından
Yemek masasında bir de ortaya bisiler koyabilirsin. Balık yaparsan közlenmiş biber patlıcan salatası olabilir. Sarma börek tarzı bişi olabilir. Fırında tavuklu yemeği yaparsan havuç yogurtlamasi gibi bişi de güzel olur.
tarafından
Kız biz doğuluyuz yoğurtlu havuç nedir :) hiç yemedim beğeneceğimi de sanmıyorum :)
(9,076 puan) tarafından
Sjsjsjsj havucu az soteleyip yoğurtluyolar ya :) olmazsa ortaya kuru dolma filan yap. Maksat masa dolu gözüksun canım..insanın gözü doyunca karnı da doyuyo sjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Menülerin olmamış bence. Balık yapacaksan yanına pilav gitmez hem de tavuklu diyosun... Fırında tavuk yapacaksan pilavın da tavuklu olması gereksiz. Çay yanına dediğin de yemek sonrasıysa poğaça aşırı gereksiz doyurucu olur, kurabiye daha uygun veya sadece mozaik yeterli
tarafından
Doğru diyorsunuz da bizde balığın yanında hep pirinç pilavı yapılır ya ama haklısınız balığın yanında tavuklu pilav olmaz belki bezelyeli pilav yaparım
tarafından
Alışıksanız tabi olabilir. Mercimek mutlaka yap balık yaparsan yanına bol roka

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilalaksu (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 624 göst.
0 oy
12 cevap 435 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,310 soru

24,056,517 cevap

329,936 kullanıcı

...