0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (1,087 puan) tarafından
Kizlar post açmıştım bir  ara illiskidem sonra kullandım  hapı diye birde ilk kullanmamdi herkes burda hamile kalırsın git Ella al gibisinden yorum yapmıştı hamile değilim çok şükür adet oldum   2 haftadır telefonum bozuktu ondan yazamadım  burda merak eden arkadaşlar olmuştur belki o dan yazmak istedim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doğum kontrol hapı sayesinde değil de nasip değilmiş bebek olmamış. 
(1,087 puan) tarafından
Vallah görümcem birgum kotunmadi hamile kaldı benimki ek olarak kalkıp hareket ettim duş aldım herşey nasip urasi tabi yinede
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı tek seferlik kullanımda korumaz ki onu sürekli olarak kullanman gerekiyo kaza olduktan sonra değil yani, bebegin olmaması onun sayesinde değil
(9,610 puan) tarafından
Yok canım normal kontrol hapı kullanmış ama buradakiler onu değil Ella alman gerekiyor demiş, arkadaşta doğum kontrol hapı sayesinde hamile kalmadıgını falan düşünüyo sanırım
(14,147 puan) tarafından
Yaaaa :) denk gelmis
(1,087 puan) tarafından
Vallqh benimki tek seferde korudu ilk kullanmamdi ztn  tak ederim canim Allah razı olsun
(9,610 puan) tarafından
İşte o tek seferde korumaz sen sadece şans eseri hamile kalmamışsın yani bundan sonra da kaçak olursa nasıl olsa bi kere de koruyo deyip o hapı içme boşuna
(1,087 puan) tarafından
Ztn vaktinde hergun alıyorum
0 oy
tarafından
Gözün aydın diyelim..)
(1,087 puan) tarafından
Tşk ederim canim Allah  razı olsun ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy