0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (821 puan) tarafından
Kızlar dedm ya kaynanam eşime telde keşke diğer kardeslerinden biriyle evlenseydin demsti telde duymuştum delirmistim bağırmış. Eşim o günden beir konuşmuyor ailesiyle. Benimle zaten bitti gidip gelmem. Ama uzulyrm yani benm yüzümden eşimle konusmyolar esimde onlarla ama o lafı hak etmedim ne ben ne esim. Ben hep Allah katında icm rahat olsn istyrm yani sus sus sonra bunu duyunca patladm

2 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
neden ve hangi hakla öyle bir şey söylüyor seni üzüyor eşinin aklını bulandırıyor 
(821 puan) tarafından
Benden elektirik almamış.bikmiuorum. esimde soruyor anne bir gün saygszlk yapmadı oda onaylıyor. Bize geleceklerdi ablamlar gelcek ondan önce tarih aldılar onalrda habersz ablası niye geliyor annesine gitsn dedi bende eşime olmaz ayıp olur ondan haber verdiler annenler neden sormuyor dedim. Esimde annensorsaydiniz ya mudatmsnz diye anneside demiski ne işiniz olcak sizin ertesln ablası vs ordan başladı zaten beni istemiuor vs .sonra bana hadi o *** neyse demişti önceden bir olayda düştüm ama sustm benm duyduğumu bilmiyordu. Esimde anne bak böyle demstm geçende duydu kz birşey demedi saysgsndan ben müsade etmem ona ben derim büyüğüm dedi böyle :( Allah var uzuldm ama onu duyunca delirsm olay bu
(4,756 puan) tarafından
yuh yani akli dengesi yerinde mi kaynana dediğin şahısın sen niye susuyorsun ki bak ne güzel eşin arkanda savunuyor koruyo sende susma hakkından gel canım
(821 puan) tarafından
Eismi üzülmesini istemyrm o hep arkamda ama bu sefer bağırdım duydu telden. Eşim çok üzüldü ama konusmyr ailesiyle kötü hissedyrm
(4,756 puan) tarafından
Hakkını savun kimseye ezdirme kendini canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi süre görüşmeyip ders vermesi iyi olur ama ana baba hakkını hiçe sayıp komple ilişkiyi kesmesi de doğru olmaz. Biraz zaman geçsin güzelce konuşup anlatsın eşin bence. İnşallah dikkat eder kaynanan ondan sonra
(821 puan) tarafından
Oda öyle zaten diyo ama uzulyrm ya birşey olursa onlara diye sonrada bir yandan da hak etmedik diyorum. Aradaym
tarafından
Biraz geçsin düzeltsinler arayı. Sen üzülme o onun ailesiyle arasında olan ilişki. Güzellikle uyar gerisi eşine kalmış

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 376 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,504 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,719 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.