Ya sabah post açmıştım eşimle ilgili problem diye soru sormuştum sabah ben taksiyle annemlere gidelim dedim teyzeme bana otur oturduğun yere dedi 60 tl için okadar ki yakın yani izin vermedi neredeyse yataktan kovacak olan adam sırtını dönen sabah kavgalı işe giden adam bu sacmalıklara 5750 tl vermiş eve sığamıyorum daha dün ya teyzem gilde bizim eksikler bitmez avrat herşeyi istiyor diyor istediğimde dik süpürge difriz ve fritöz bunlar evin eksiği olanlar kendisi gitmiş bugün yoldan geçen nakli yayla satan adamlardan bugün bunlara okadar para vermiş ve verdiği parada çocuklarıma baza yaptırıcağım para siz düşünün 10 milyar deseydi de alıcaktım gönlümden koptu hediye almak istedim diyor lan git difriz al dolap yetmiyor git süpürgeyi al eğilip doğrulamıyorum belimden feitözü al kızrtmaya iyi oluyo halıfleks daha dün dedim ya eskidi bu sene son kez kullanırız seneye alırız git yani onu al zoruma gitmez bunlara okadar paramı verilir ya napim ben şimdi evden mi atim gece boğ ı'm mi napim eve suğamıyorum birde pişkin pişkin para bizi kazanmıyor biz parayı kazanıyoruz diyo çıldırcam para eksik diye bazayı alamadı ya
1,488,925 soru
24,337,179 cevap
345,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın