0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (491 puan) tarafından
Yarın sezeryanım var. Eltim gelecekti ama bu gün haber vermiş randevu almışım hastaneye gidicem diye. kimsede yok eşim çocuklara bakar bende tek başıma yapa bilir miyim? 2.sezeryanım

27 Cevaplar

0 oy
(880 puan) tarafından
Zor olur yengem sezeryan oldu ben yanında kaldım bebeği kucağına veriyordum emziriyor du alıyordum bebeğin altını üstünü ben değiştiriyordum o kıpırdayamıyordu bide onu lavaboya götürüyordum koluna girip hastane koridorunda gezdiriyordum tek başına bunları yapamazsın çok zor bence Allah yardım etsin 

Bu arada bende son haftamdayım inşallah normal olur gurbetteyim sezeryan olsa kimse yok devlette eşe izin vermiyorlar mış Rabbim yardımcımız olsun inşallah 
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Canım bende devlette doğurdum.  Yanımda eşim ve kizkardesim vardı.  Yan yatakta da bayan eşi ve oğlu vardi 2 yaşında falan.  Adam hem eşine yardım etti hem büyük oğlanla ilgilendi. 

Almayız etmeyiz derlerse de diretin kalanlar var diyin.  Mecbur izin verecekler hasta bakıcı bulacak halleri yok ya
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Tek başına yapamazsin canım bebegi emziriceksin altını alıcaksın eğilip kalkman gerekir sezaryenin ilk gününde yapamazsın bunları mutlaka biri olmalı yaninda
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Mümkün değil komşun bı şeyin yok mu gelse.biri olması lazım ne olacağı belli olmuyor.ben gayet sorunsuz gittim 4 gün yattım yüksek tansiyondan 3. Gün ayağa kalkabildim.tuvalete 2 kişi kaldırdı beni öyle gittim 
0 oy
tarafından
Gördüğüm kadarıyla sezeryan zor canım eğilip kalkamazsin tek başına olmaz mutlaka birini bul yanına benim normal olmasına rağmen bile tek yapamadim
0 oy
tarafından
Hiç mi kimse yok benim de yoktu eşim kaldı yanımda devlete oldum.
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Enfeksyo kapma da yaparsin yavas yavas

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde My life (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 596 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 939 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 760 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,087 soru

24,067,573 cevap

330,462 kullanıcı

...